@lIENll: wyjdzie jak z tą zbiórką na seicento co miało wypadek z limuzyna rządową. Ktoś przytulił 200k pln, a dla gościa nawet tego auta wartego 3k nie kupili
@lIENll Czy tylko dla mnie jest to obrzydliwie żerowanie na śmierci niewinnej osoby? A co z rodziną zastrzelonego (ofiary)? Im się nie należy pomoc? I co to jest, że kwota będzie zwiększona, no bez jaja, myślałem że takie zbiórki zawsze muszą mieć konkretny cel
@vorio: Panie Areczku, leczenie prywatne jest dla zarządu, dla Pana jest leczenie na NFZ w lutym 2041 roku. Tak to mniej więcej wygląda cytując klasyka.
@lIENll potrzeba na koszty terapii i leków, ale jak się zbierze więcej, to kwota będzie zwiększana. No naprawdę. Ile to leczenie może ją kosztować? Kilkanaście tysięcy razem z taksówką?
Bardzo fajnie, że ktoś chce komuś pomoc, szkoda, że nie ukrywa przy tym, że ma zamiar po prostu bezpośrednio zamienić cierpienie i związany z nim rozgłos na pieniądze. Jak dla mnie godne pożałowania. Może dziewczyna im powie żeby nie swirowali albo przekaże
źródło: 212211221
PobierzWidzę apetyt rośnie w miarę jedzenia... ( ͡$ ͜ʖ ͡$)
Dawać spermiage, zobaczymy ile da się z was wycisnąć
XDDDDDD
@okcydencik: no jemu to może być troszkę ciężko pomóc już ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No naprawdę. Ile to leczenie może ją kosztować? Kilkanaście tysięcy razem z taksówką?
Bardzo fajnie, że ktoś chce komuś pomoc, szkoda, że nie ukrywa przy tym, że ma zamiar po prostu bezpośrednio zamienić cierpienie i związany z nim rozgłos na pieniądze. Jak dla mnie godne pożałowania. Może dziewczyna im powie żeby nie swirowali albo przekaże