Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 544
@enron: gdyby dziewczyna nie raniła uczuć chłopaka to by nie było tragedii, tak kończy się zabawa z ludzkimi sercami

@paczelok: gdybyś miał mózg to być takich bzdur nie pisał
  • Odpowiedz
@enron: System zadział całkiem dobrze oprócz z-------o lekarza, który pobieżnie sprawdził stan zdrowia tego zazdrosnego spermiarza podczas komisji lekarskiej. Typowo, 5 minut standardowej gadki i poproszę następnego klienta, polski lekarz jest jak małpa wypisująca papierki.
  • Odpowiedz
@enron: mirek, ja nie kwestionuję tego ani nie wyśmiewam, ale po prostu wkurzają mnie bezpodstawne insynuacje jak np. to że Konrad był kochankiem Julii.

Ja bym pisał, że to moje przypuszczenia, a nie że tak jest.
  • Odpowiedz
@enron: nie do końca - saróżnego rodzaju choroby - jaka była w tym przypadku nie wiem - wątpliwe by kiedykolwiek sie tego dowiedzieć.
możeliwe że to było krótkotrwałe - związane z przyjmowaniem leków.
było minęło.
jak ni ebyło przeciwskazań to psy mysiały pozwolonienie oddać.
  • Odpowiedz
@Karbon315: Rozwiazanie typu 'na wszelki wypadek jak to ja bym komus podpadl to ustalmy spolecznie ze sie nie zabijamy' xD Zawsze sie wprowadza troche totalitaryzmu dla 'ochrony' xD, Jak szybko z demokraty zostac niewolnikiem. Jak naiwnym trzeba byc zeby wierzyc ze przez dwoch typow warto wprowadzic totalitarna ustawe dla 40mln kraju, chore czasy, chore mozgi. Jutro jak ktos zginie skaczac z dachu to wprowadzmy ustawe anty dachowa i kazdy dach
  • Odpowiedz