Za chwilę razem z moim niebieski lecimy na wakacje, oczywiście fajne ciepłe miejsce, jak co roku jednak trochę mnie to stresuje przez wzgląd na to, że dość wstydzę się chodzic na plaze/basen i rozbierać. Chodzi rzecz jasna o problemy z figura. Nie jestem jakimś bardzo dużym #plussize nosze takie 42 mając jednak prawie 180cm wzrostu więc rozkłada się to lepiej niż u dziewczyny 160. Trochę brzuszka, noga wiadomo nie jak sarenka xD Bardzo chciałabym kupić jakis fajny dwuczęściowy strój i sie nie przejmować, na plaży zawsze widać wszelkie kształty i rozmiary u wszystkich ludzi. Niebieski jak co roku namawia żebym się niczym nie przejmowała, przestała nosic ciągle sukienki plażowe itd.
Czy wy się przejmujecie niedomaganiami figury na wakacjach czy w------e?
@mirko_anonim: trzeba było o tym pomysleć rok temu i spalić smalec, teraz juz za późno, albo nie będziesz sie przejmowac kimś kto ma na Ciebie w------e i bedziesz robic co chcesz i sie dobrze bawic albo kombinowac i sie ewentualnie srednio bawic, wybór należy do Ciebie
@mirko_anonim: Kobieto, a czym ty się przejmusz? Zauważyłam, że na plaży każdy ma na to wyrąbane. Mało jest kobiet z ładna figurą. Też tak jak ty się zawsze siebie wstydziłam, ale już mi to przeszło i normalnie chodzę w stroju kąpielowym po plaży, nie będziesz chyba siedzieć w długich spodniach w upał.
@Antibambino co miało na celu bycie chamem wobec dziewczyny, która grzecznie poprosiła o radę/opinie inne dziewczyny i to w raczej delikatnej kwestii? Naprawdę twoim naturalnym odruchem, widząc że ktoś ma problem z akceptacją siebie jest bezrefleksyjne d-------e mu dla 30 sekund śmieszków?
@Shyvana: Zakładając, że przez nasze "śmieszki" nie popełni magika, to jest szansa, że ją zmobilizują do działania, zadbania o siebie, tak żeby za rok była już fit i takiego wpisu robić nie musiała. Wy, klepiąc ją po ramieniu, mówiąc że jest piękna, gacie z wysokim stanem załatwiają sprawę, a tak w ogóle nie powinna się przejmować niczyją opinią, poprawiacie jej humor na bardzo krótko, a na dłuższą metę jej tylko
@Antibambino tak tak, #todlajejdobra (✌゚∀゚)☞ Skoncz z tym bullshitem bo nie wiem czy próbujesz przekonać mnie czy siebie, że nie jesteś ostatnim chamem xD
@Shyvana: ja to reagowalem na to co typ mema wkleil ale jak ponownie czytam opa to tez smieszne w sumie jak siebie nie akceptujesz bo jestes gruba to schudnij
Pytanie do #rozowepaski #mirabelkopomusz
Za chwilę razem z moim niebieski lecimy na wakacje, oczywiście fajne ciepłe miejsce, jak co roku jednak trochę mnie to stresuje przez wzgląd na to, że dość wstydzę się chodzic na plaze/basen i rozbierać. Chodzi rzecz jasna o problemy z figura. Nie jestem jakimś bardzo dużym #plussize nosze takie 42 mając jednak prawie 180cm wzrostu więc rozkłada się to lepiej niż u dziewczyny 160. Trochę brzuszka, noga wiadomo nie jak sarenka xD
Bardzo chciałabym kupić jakis fajny dwuczęściowy strój i sie nie przejmować, na plaży zawsze widać wszelkie kształty i rozmiary u wszystkich ludzi.
Niebieski jak co roku namawia żebym się niczym nie przejmowała, przestała nosic ciągle sukienki plażowe itd.
Czy wy się przejmujecie niedomaganiami figury na wakacjach czy w------e?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: IMG_8106
Pobierz@mirko_anonim: XD XD XD
źródło: 363407_harpun-na-wieloryby
Pobierz( @Antibambino: XDDDD)
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
Naprawdę twoim naturalnym odruchem, widząc że ktoś ma problem z akceptacją siebie jest bezrefleksyjne d-------e mu dla 30 sekund śmieszków?
To samo was się tyczy @zwyklyczlek @sprawdzajacy
A tak swoją drogą to chyba przez całe życie nie widzieliście wieszaka z damskimi ubraniami w sklepie, dlatego specjalnie dla was
źródło: temp_file6617913651741662926
PobierzSkoncz z tym bullshitem bo nie wiem czy próbujesz przekonać mnie czy siebie, że nie jesteś ostatnim chamem xD
jak siebie nie akceptujesz bo jestes gruba to schudnij
@Shyvana: a wiesz co - po rosyjsku cham to - грубый czyli "Grubyj" xddddd