Wpis z mikrobloga

via Android
  • 1
@że @bruhh dla tego uważam iż należy jeździć przepisowo a nie jak tryglodyta bez wyobraźni. Droga to nie gra komputerowa
  • Odpowiedz
@Lardor: nawet jak bedziesz jezdzil przepisowo to mozesz spotkac na ulicy takiego głąba własnie co musi byc 2 auta przed tobą i to on cie zabije a sam wyjdzie z tego bez szwanku, tak jak opisalem wyzej, ja musialem uciekac do rowu ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo.
  • Odpowiedz
@wocashenko nazwisko skojarzyłem z serialem królowe życia. tam pokazywali swego czasu jego matkę, on też się przewijał. zdjęcia z fb to potwierdzają. teraz będzie rozpacz. w sumie już jest.
  • Odpowiedz
  • 0
@Lardor

dla tego uważam iż należy jeździć przepisowo a nie jak tryglodyta bez wyobraźni. Droga to nie gra komputerowa

Ty się po prostu tym trabantem nie rozpędzisz do nieprzepisowych prędkości ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Lardor: Dlaczego mam bronić jazdy szybkiej i bezpiecznej? xD

Ty lubisz niebezpieczna jak rozumiem tak? xD

Jak chcesz sie ze mna równać to wymień glowne powody utraty stabilności pojazdu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@cwlmod sam się możesz stać taka miernota wystarczy że wyskoczy ci chłop jak tu tutaj nie było GDZIE uciec przez prędkość raz że zwierzenie do 1 pasa bo remont mogli się jeszcze do Wisły władowac
  • Odpowiedz