@Lardor: #!$%@? z nimi, nigdy ale to przenigdy mi takich nie szkoda. Kiedys mnie gosciu wyprzedzal na czolowke az musialem uciekac prawie do rowu, zeby byl 30s szybciej na swiatlach kilka wiosek dalej. Jakis tydzien po tym widzialem na facebooku jak znajomi znajomych postowali temu gosciowi znicze. Az smiechlem. Na wlasne zyczenie ¯\(ツ)/¯ jeszce najgorsze w tym jest to, jak zabierzesz ze soba postronne osoby lub pasazerow. Jak sie sam #!$%@?
@Lardor: nawet jak bedziesz jezdzil przepisowo to mozesz spotkac na ulicy takiego głąba własnie co musi byc 2 auta przed tobą i to on cie zabije a sam wyjdzie z tego bez szwanku, tak jak opisalem wyzej, ja musialem uciekac do rowu ale na szczescie wszystko dobrze sie skonczylo.
@wocashenko nazwisko skojarzyłem z serialem królowe życia. tam pokazywali swego czasu jego matkę, on też się przewijał. zdjęcia z fb to potwierdzają. teraz będzie rozpacz. w sumie już jest.
@cwlmod sam się możesz stać taka miernota wystarczy że wyskoczy ci chłop jak tu tutaj nie było GDZIE uciec przez prędkość raz że zwierzenie do 1 pasa bo remont mogli się jeszcze do Wisły władowac
https://www.rmf24.pl/regiony/krakow/news-tragedia-w-krakowie-cztery-osoby-zginely-w-nocnym-wypadku,nId,6904202
Ty się po prostu tym trabantem nie rozpędzisz do nieprzepisowych prędkości ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ty lubisz niebezpieczna jak rozumiem tak? xD
Jak chcesz sie ze mna równać to wymień glowne powody utraty stabilności pojazdu ( ͡° ͜ʖ ͡°)