Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Czy miał ktokolwiek kiedykolwiek przypał za growkit?
Kupiłem w sumie dość otwarcie przez sklep internetowy. Mam lekką obawę z tyłu głowy , że za tydzień mnie ktoś odwiedzi.
#psylocybina #narkotykizawszespoko
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
nie mam pojęcia
nie że życzę
ale no...
Nalotu nie miałem jak co, ale to oczywiście z tego powodu, że jestem takim fascynatem i
1. zakup i posiadanie grzybni jest 100% legalne, co za tym idzie nikt tego nie śledzi nie monitoruje nie szuka nabywców :)
2. nielegalne jest doprowadzenie do wyrośnięcia
ale
3. z tego co widzę NA TEN MOMENT praktyka jest taka że nikt też nie szuka i nie robi wjazdu na chatę ludziom posiadającym wyrośnięte grzyby... jest na FB grupa która ma 72 tysiące członków na której ludzie pod swoim
tylko ja z C-D
Tak. Kupiłem na internecie growkit i okazało się, że to był honeypot amerykańskiego DEA.
Miesiąc później o 6 rano milicja wjechala mi na kwadrat z nakazem aresztowania.
Odsiaduje wlasnie 17 lat za jednego growkita.
Psilocybin and psilocin metabolite content in cultivated P. cubensis. Psilocybin was the major alkaloid recovered from mycelium (6.44 μg/mg), caps (10.5 to 20 μg/mg), and stipes (15.44 to 18.44 μg/mg)