Aktywne Wpisy
tomasz-jarmoc +88
#ufo #uap #ufonapowaznie #kosmici #teoriespiskowe #kumburgaz #turcja
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
SERIA NOWOŻYTNE PRZYPADKI UFO(pojawiać się będzie co tydzień we wtorek/środę)
WPIS 1 - KUMBURGAZ, TURCJA 2007-2009 CZ. 1
"Obiekty na nagraniach mają tak specyficzny kształt, że z całą pewnością nagranie nie jest żadnego rodzaju komputerową animacją, balonem modelem bądź animacją komputerową stworzoną przez człowieka" - Rządowe Biuro Nauki i Technologii(Turcja)
Witam
InnyWymiar90 +61
Ehhh kiedyś to były challenge, przez które chciało się tutaj zaglądać codziennie, teraz szkoda szczepić ryja
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
i jak sie zakonczyla historia tego drugiego przypadku, oraz ile ona ma lat?
@Pandillero:
Dla mnie to była strata czasu
@ikimrdbeietocytynal: nie zakończyła bo trwa dalej a oprócz tego to jakoś pod 40lvl będzie podchodzić
@Pandillero To chyba każdemu mówi aby klient nie uciekł i dać mu nadzieję bo chyba nie uwierzyłeś, że jesteś drugim autystą w jej karierze XD?
@ArthasMenethil: w Stanach diagnozuje się spektrum autyzmu u jednego na 36 dzieci więc o to nietrudno
@Pandillero: w jaki sposób wybrałem pierwsze skoro nie mam praktycznie kontaktu ze społeczeństwem i wegetuje w piwnicy?
Z tego co ostatnio czytałem i się dowiadywałem to autyzm/spektrum autyzmu diagnozuje się tylko u dzieci a u dorosłych tego nie robią/jest to niemożliwe. Tak więc chyba tobie tego nie stwierdzą jeśli jesteś dorosły, przynajmniej nie oficjalnie na papierze.
@guguszp: no to c-----o się dowiedziałeś bo ja z pierwszej ręki wiem, że nawet sami psychiatrzy nie mają konensusu naukowego w
V
@guguszp: Bzdura, znam osoby, które dostawały diagnozę, będąc już dorosłymi, po 25. roku życia. A ostatnio nawet czytałam o gościu, który dostał diagnozę, mając 65 lat.
siema, tu normik-tata nastolatka ze spektrum.
Trzymaj się tej psycholog i p-----l opinie typów z internetu (ale nie moją opinię, moja opinia jest ok)