Aktywne Wpisy
dondon +439
W wyniku dogłębnego researchu odkryłem, że oprócz Korei Południowej, jest jeszcze Korea Północna, która leży nad nią.
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
Zapraszam śledzić mój profil jeśli interesuje Was więcej ciekawostek na temat Korei.
#korea
adam-pajac +20
#korea Widzieliście kiedyś koreańczyka z zakolami? Ja to chyba nigdy, silne mają te włosy zapisane w genach
#100rajstopchallenge od @chrystusie i #100browarowchallenge od @Damianowski
Piękne czasy
#kiedystobylo
Tego był całkiem sporo, codziennie można było znaleźć jakiś nowy content, śmieszne trolowanka etc. Teraz wygląda to jakby wszystko stało w miejscu, i rura z szambem pseudo politycznym odkręconą na pełną p---e. WYKOP 2.0
Komentarz usunięty przez moderatora
Content browarniczy był cudowny, a @chrystusie ze swoim challengem była rownie dobra. #mniesmieszy .Jak się teraz cofnąć do tamtej ery wypokowej, to ta wygląda jak jakiś nieśmieszny żart z przegrywami którzy nie potrafią nalać wody do czajnika bez poradnika z YouTube
Już Konfucjusz pisał: kiedyś to się ludzie uczyli dla nauki, dziś robią to na pokaz.
Także wpadacie w ludzka tradycje tęsknienia za kiedyś która ma kilka, a zapewne kilkaset tysięcy lat
@Damianowski: Mocne wyparcie. Przecież pisałeś o czymś zupełnie innym. Aż tak trudno się przyznać do szurskiego myślenia?