Aktywne Wpisy
codziennaKasia +271
To jednak zasługuje na oddzielny post i dyskusje o moich traumach xD
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
jestem tak stary, że:
- czytałem foldery wakacyjne z wczasami typu egipt / tunezja niczym książki przygodowe, uważając, że takie wczasy w tych bajecznych hotelach przy plaży to jest jakaś kompletna abstrakcja dostępna tylko dla jakichś bogaczy z telewizji. Teraz do takiego hotelu na tydzień to mogę polecieć za 2 dniówki, a i czasem za jedną jak się dobrze poszpera i trochę
źródło: image
Pobierz
Lolenson1888 +189
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mirki, co sądzicie o ludziach którzy zarabiają duże pieniądze jak na swój wiek? Zarobki 20k w tak młodym wieku licealnym. Ja co prawda tyle nie zarabiam, ale... fajnie byłoby tyle zarabiać. Jak ludzie dorobili się tak dużych piniondzy? Co robić gdy ktoś zarabia tak duże pieniądze? Co sądzicie o takich ludziach? Zazdrość? Nienawiść? A może gratulacje oraz kłanianie się w pas takim ludziom?
#pieniadze #zarobki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Nic, niech sobie korzystają jak mogą.
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi