Aktywne Wpisy

tytanowyy +70

iquiet +23
Tak było jak tylko wojna się rozpoczęła na Ukrainie.
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jechałem równo z Ukraińcami a wykopki ze mną, że jestem od ruskich itd.. A dziś Ci sami mają dość Ukraińców w Polsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image_picker_3DD893EF-7328-49A5-B8B1-C958C672F25A-18916-000001B98638DA4E
Pobierz

Huop lvl 26 here. Starzy zawsze mówili „kiedy ty se w końcu znajdziesz dziewczynę? Hehehe synek w twoim wieku ja to drugi raz ojcem zostawałem”. Niby żarty, ale odbiło się to na mojej psychice w taki sposób, że zaprezentowałem rodzicom tylko jedną dziewczynę. Zerwaliśmy, bo zostałem przez nią dość źle potraktowany i kiedy nie chciałem rozmawiać o tym rodzice mi zawsze i niej przypominali tekstem „co u XYZ?”. Raczej nie było złośliwości, po prostu to raczej brak zrozumienia obecnych czasów. W każdym razie od jakiegoś czasu jestem w szczęśliwym związku i czuję, że naprawdę coś z tego może być fajnego i powinienem poinformować o tym fakcie rodziców. Nie potrafię się przemóc, żeby rozpocząć ten temat, bo jakoś nigdy go nie poruszałem. Naprawdę nie mam pojęcia jak się do tego zabrać. Czy ktoś z was miał podobny problem?
#zwiazki #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: xDDD
olso nie znam co prawda twoich kontaktów z rodziną i ogólnej sytuacji, ale z samego backstory nie wynika w sumie nic, o co człowiek powinien się jakkolwiek obawiać - ot
Komentarz usunięty przez moderatora
przestać być mentalnym dzieckiem. reszta sama się rozwiąże.
jeżeli nie mieszkasz u nich na garnuszku, to twoja relacja z rodzicami od dawna nie powinna wyglądać tak że ty starasz się wykazać, a oni mają oczekiwania
to jest relacja jednego dorosłego chłopa z drugim dorosłym chłopem, jeżeli chodzi o twojego starego
wszelkie jego uwagi "patrzące z góry" ja bym odbijał żeby sobie nie myślał że nadal jestem gówniakiem który mu będzie
To powinno wyjść tak naturalnie, w zwykłej rozmowie z rodzicami.
"Jadę z Moniką w góry"
"o, nie słyszeliśmy o Monice, nowa dziewczyna?"
"Tak"
a