Aktywne Wpisy
retromirek +240
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

duzy_krotki +270

Pytanie do #programista15k. Jakie mieszkanie byście kupili w mieście wojewódzkim dla 2+0, zaraz może 2+1? Czy wymaksowany #kredyt2procent na 3 pokoje czy coś w lepszej okolicy, wiadomo za więcej? Zarobki na rękę ponad 20k. #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@bart40404: PKB lubi takie operacje, no i notariusze ; ]
@ElTalento: czemu nie? W 10 lat kredytu nie spłacisz, a bk2 po 10 latach przestaje działać i najlepiej to spłacić w p---u.
@rzuf22: czemu?
@ElTalento a skąd ja mam wiedzieć o co
Dla samego programisty to sypialnia, duzy salon 20-30m2 i gabinet obowiazkowo. Sypialnia i gabinet moga byc ascetyczne, ale salon to zeby byl raczej 30-40m2.
Oczywiscie zeby byl swiatlowod i miejsce parkingowe. Jak chcesz do tego rozowa to przydala by sie
@mirko_anonim: od razu salon 50-60m2 xD