Wpis z mikrobloga

Tak z ciekawości ile wychodzi wam +/- contributions rocznie na GH/etc.? Mi wychodzi ponad 300 za poprzedni rok, głównie klepanie 2 projektów, za to w tym roku nie mam nawet 100 bo na ogół już mi się nie chce tyle klepać po pracy.

W sumie niezbyt się tym przejmowałem, ale ostatnio dowiedziałem się, że podobno niektórzy lubią na to patrzeć przy rekrutacji xD
#programowanie #informatyka #programista15k
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MtEverest: no jak widać to nie jest tak jak na wykopie piszą, że wystarczy pierdzieć w stołek i 30k wpada.
But still - łatwy dobry hajs ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Praca jest na tyle wymagająca, że praktycznie 0, bo po pracy wyłączam kompa i robię cokolwiek, żeby wyjść z domu. Tak, jestem pasjonatem, proszę nie wolać komisji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac: moje 2 projekty nad ktorymi pracowalem to side project gdy jeszcze bylem juniorem i robilem projekt do portfolio (notabene projekt mi sie przydal i w real life) a drugi to projekt na magisterke, gdzie juz czekam na obrone. Teraz glownie jakies zadanka algorytmiczne staram sie robic, choc strasznie sie z tym lenie, zwlaszcza przy tych upalach( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz