Wpis z mikrobloga

Ewentualnie czas przebranżowić się na jakąś działkę związaną z IT, poszukać pracy zdalnej

@mirko_anonim: troche cie zmartwie, ale wykopkowe marzenia o przebranzowieniu do mitycznego IT i pracy zdalnej trzeba bedzie juz odstawiac w kat, rynek sie nasycil i coraz wiecej firm nie pozwala juz pracowac zdalnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@mirko_anonim przecież te dewoperskie getta to są budowane głównie z myślą o wynajmie, więc tam imigrantów będziesz miał nie mniej niż na starych osiedlach.
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim ja tam widze, że to od lokalizacj zależy a nie od budownictwa, na jakichś zadupiach wielka płyta to patologia głównie, ale w miastach wojewódzkich to zwykle topowe lokalizacje gdzie hołoty nie stać.
Ja jestem w szoku ile młodych rodzin sie pojawia we Wrocławiu na osiedlach jak Grabiszyn czy Szczepin które stoją wielką płyta.
Te mieszkania tam stoją po 11-12k co jest zresztą paranoją, bo drożej niż deweloperka na takim Jagodnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: chlopie mieszkam w czyms co w nazzwie ma apartamenty - iluzoryczny poziom bezpieczesntwa byl taki ze ludzie zostawiali rower na klatce xD kamery HD nagrly jak ziomeczek w zoltej bluzie wszedl przez furtke - otworzyl klatke szybciej niz ja wpisuje kod i wyszedl z dwoma rowerami XDD kwik milenialsow ze jak to na strzezonym cos ukradli? xD Takie jest strzezone ze oficjlanie ciec chroni tylko elewacje a na elewacji
  • Odpowiedz