@mirko_anonim: borze... on Ci tego nie wypomina tylko powiedział, bo sama zapytałaś. Jak mu kiedyś powiesz coś w stylu "a pamiętasz jak na naszą drugą rocznicę ugotowałam kolację" to też jest to z automatu wypominanie?
Anonim (nie OP): Takie wpisy tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że lepiej być samemu. Najpierw amory, a później wyrzygiwanie kto kiedy chciał się rżnąć, kto zapłacić za papier toaletowy w Biedronce, a kto za kostkę do kibla w Lidlu.
@mirko_anonim: masz zalosnego chlopaka, jak 3/4 grazyn w tym kraju, co zrobisz - przeciez nie zerwiesz z tak blachego powodu - bo i tak nie znajdziesz lepszego ( ͡°͜ʖ͡°)
@mirko_anonim: masz 18 lat czy naprawdę jesteś tak głupia, że nie wiesz, że tak działa świat? Nikt nie lubi płacić za obiad 2x jak nic z tego nie ma XD
@mirko_anonim: tylko tego nie zrobiłaś, wiec tak płacił i nawet sprzedałaś się za kawę w starbaksie xD
@mirko_anonim: Chwila!
To nie rewanżowałaś się w wydatkach? Żadnych wyjazdów, prezentów, randek z twojego portfela?
@mirko_anonim: wychodzi ze chlop ma racje. skoro sama nic nie placilas
@mirko_anonim: borze... on Ci tego nie wypomina tylko powiedział, bo sama zapytałaś. Jak mu kiedyś powiesz coś w stylu "a pamiętasz jak na naszą drugą rocznicę ugotowałam kolację" to też jest to z automatu wypominanie?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
@pwone
Chyba dla simpów i innych przegrywów fundujących dziewczynkom obiadki na pierwszym spotkaniu.
Ale on niczego Ci nie "wypomina po latach".
Zadała mu pytanie to odpowiedział zgodnie z prawdą i tyle.