mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
87
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
corrs
corrs
  • adult
1749
graf_zero
graf_zero
Odpowiedział, że na początku musiał płacić za wszystkie randki i wyjazdy.

Gdy bym wiedziała, że po latach będzie mi to wypominał to zaoferowała bym podział na pół.

@mirko_anonim: Chwila!

To nie rewanżowałaś się w wydatkach? Żadnych wyjazdów, prezentów, randek z twojego portfela?
1560
IIIIIIIIIIIIIIIII
Gdy bym wiedziała, że po latach będzie mi to wypominał to zaoferowała bym podział na pół

@mirko_anonim: tylko tego nie zrobiłaś, wiec tak płacił i nawet sprzedałaś się za kawę w starbaksie xD
225
wap_eeL
@mirko_anonim: przecież to nie jest wypominanie, temat wyszedł w związku z twoim drążeniem. Po prostu, tak jest zawsze i tyle XD
224
U.....d
U.....d
@mirko_anonim: Wychodzi na to że ze swojej strony za nic nie płaciłaś/nie kupowałaś mu nic, więc tego typu stwierdzenie jest poniekąd prawdą.
211
pwone
będzie mi to wypominał

@mirko_anonim: borze... on Ci tego nie wypomina tylko powiedział, bo sama zapytałaś. Jak mu kiedyś powiesz coś w stylu "a pamiętasz jak na naszą drugą rocznicę ugotowałam kolację" to też jest to z automatu wypominanie?
163
G.....a
G.....a
157
ChlopoRobotnik2137
Gdy bym wiedziała, że po latach będzie mi to wypominał to zaoferowała bym podział na pół.

@mirko_anonim: wychodzi ze chlop ma racje. skoro sama nic nie placilas
155
CloudSpanner
144
M.....S
M.....S
143
ZajebistyMamSzaliczek
@mirko_anonim:

Ale on niczego Ci nie "wypomina po latach".
Zadała mu pytanie to odpowiedział zgodnie z prawdą i tyle.
92
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Już widzę jakbyś zapłaciła, gdyby wyszedł z takim pomysłem pół na pół. Nie oszukujmy się, twoja "duma" by ucierpiała i znajomość by się szybko zakończyła. Wszystkie są chętne i mówią, że równość mamy, ale to znika, gdy rzeczywiście przychodzi co płacenia.
Facet ma rację, ale nie powinien tego mówić głośno. Tym bardziej z kobietami o tym się nie rozmawia i "o co w tym chodzi" też się o
79
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Takie wpisy tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, że lepiej być samemu. Najpierw amory, a później wyrzygiwanie kto kiedy chciał się rżnąć, kto zapłacić za papier toaletowy w Biedronce, a kto za kostkę do kibla w Lidlu.

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
73
anonim5457
anonim5457
@mirko_anonim

Ale to Ty dzwonisz.
Precyzując, bo pewnie nie zrozumiesz - on tego Tobie nie wypomniał, tylko zwyczajnie odpowiedział na Twoje pytanie. Najwyraźniej za malo rozmawiasz, skoro błędnie interpretujesz jego odpowiedź, a w dodatku masz takie zasko "po latach".
69
Klepajro
58
wiesiu2
@mirko_anonim: lol, teraz ciche dni będą?
53
2-aminopirydyna
@mirko_anonim: masz 18 lat czy naprawdę jesteś tak głupia, że nie wiesz, że tak działa świat? Nikt nie lubi płacić za obiad 2x jak nic z tego nie ma XD
52
mirko_anonim
Anonim (nie OP): Jeżeli ty się nie rewanżowałaś w takim sam sposób jak on, to może mieć takie zdanie nt. prostytucji przy początkowym rozwoju związku ( ͡° ͜ʖ ͡°)

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: wykopowy_brukselek
37
Uli_Kunkel
@mirko_anonim: niczego ci nie wypomina. Szczerze odpowiedział na twoje pytanie, a teraz srasz się, że odpowiedź jest inna niż chciałabyś usłyszeć.
37
donttalktome
donttalktome
@mirko_anonim: Ludzie nie są w związkach z miłości, tylko z korzyści płynących z bycia z kimś w związku. Życie to nie bajka Disneya, nikt nie kocha bez powodu, a "Hymnem do miłości" można sobie dupę podetrzeć w dorosłym życiu.
35