Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mirki, jestem z dziewczyną w związku od 2 lat, oboje się super dogadujemy, uważam że mamy bardzo dobry związek ale mam pewien problem w mojej głowie ponieważ, ona jest moją pierwszą dziewczyną a ona miała przede mną 2 relacje, traktuję ją jak osobę z którą chciałbym żyć przez resztę życia ale mam takie odczucie jakby mnie coś ominęło w życiu, że ona miała okazję spróbować z innymi(2x po kilka msc związku) a ja nie i pojawia się takie odczucie w mojej głowie jakbym był jakiś gorszy, że 2 chłopów było tu przede mną, co kilka miesięcy wraca ta myśl i po prostu przeszkadza dla części z was to pewnie będzie śmieszne, ale no tak jest i to trochę mi głowę zatruwa, piszę tutaj o tym, ponieważ wiadomo wykop wykopem różni ludzie tutaj siedzą ale czasami potrzebne jest spojrzenie na temat obcych osób a nóż może wasza opinia mi coś ułatwi
#zwiazki

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: jako osoba po kilku nieudanych związkach powiem Ci, że takie rozkminy nie przynoszą nic dobrego.
Nic Cię nie ominęło, wręcz przeciwnie, bo masz szczęśliwy związek a wiele osób nigdy go nie znajduje. Ciekawość nie jest warta, żeby poświęcać fajną relację. Zaufaj mi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
Anonim (nie OP): masz bardzo proste rozwiązanie swojego problemu, oto instrukcja:
1. Zrywasz z obecną partnerką
2. Wracasz na rynek
3. Zaczynasz poszukiwania wg metody "na remis", czyli szukasz laski, która miała taką samą liczbę związków/partnerów co ty (to jak to sobie sprawdzicie to już wasza sprawa, może będziecie musieli sobie podać referencje do swoich eksów, nie wiem?)

I będziesz żył długo i szczęśliwie, bo w końcu tablica wyników będzie się zgadzać, bo to
  • Odpowiedz