Aktywne Wpisy

Poludnik20 +5
Szymon Hołownia, od niedawna Marszałek Sejmu RP wg precedencji druga osoba w państwie, nie ma wykształcenia wyższego. Chciałem Was zapytać co o tym sądzicie.
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki
Fot. z biogramu Szymona Hołowni w Wikipedii, starałem się wybrać coś jak najmniej nacechowanego emocjonalnie. Jest to zdjęcie pozowane, na które się zgodził, a pewnie wybierał spośród kilku, czy kilkunastu zrobionych.
#polska #polityka #sejm #parlament #wyksztalcenie #szymonholownia #trzeciadroga #polska2050 #ciekawostki

Czy ma dla Ciebie znaczenie, że Marszałek Sejmu Szymon Hołownia nie ma wyższego wykształcenia?
- Tak 11.5% (203)
- Nie 88.5% (1562)

Grajox3 +9

Od ponad 3ch lat nie uprawiałem dobrego seksu.
Pojawia się opcja na horyzoncie i.. cholernie się stresuję. Nawet nie tym, że wyszedłem z wprawy czy coś. Tylko tym, że będę się stresował, zastanawial czy jej się podoba i zapętlę się tak w mojej głowie, że nie będzie z tego żadnej frajdy.
( A patrząc że piszę o tym tutaj, to pewnie już za dużo o tym myślę)
Dajcie jakieś porady. Mogą być nawet śmiechowe.
#zwiazki #seks #zalesie
Zmieniłem, bo myślałem, że można być fluidoseksualnym na tym progresywnym wykopie, ale dupa. Po pierwszej zmianie zostałem różowym.
@Zielony_Minion: Mysl o tym, czy topie się podoba. Przestań się martwić czy zadowalajsz cały świat do okoła a zrób przyjemność sobie.
To żeś #!$%@?ł
@Zielony_Minion: To zapętl w głowie, żeby to ona miała większą frajdę. Wtedy może wróci na powtórkę :D
PS przeczytaj ulotkę, bo trochę przeciwskazan tam jest
Aaaa no i potrenuj kondycję trochę, żebyś się nie zmęczył po 10 minutach pompowania. Dobre ruchanie to wbrew
@Zielony_Minion slaby troll, tutja wiekszosc meskich uzytkownikow seksu nie uprawialo 30-40 lat, zalezy ile czasu juz zyja na tym swiecie
@BornToDie69 @bacaa90 @revente
dobre porady (nawet jak sobie trochę przeczą).
Dzięki mireczki.