Aktywne Wpisy

szcz33pan +1529
Wczoraj RPP pozostawiła stopy na niezmienionym poziomie 5,75% a dziś pewnie będzie standup glapy na którym się dowiemy jaka jest przyczyna.
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
06.12.2023 - cena 41,30 zł
różnica cen za ostatnie
A jak tam nasz kebab z budy i inflacja na kebabie?
10 stycznia 2022 zamówiłem kebaba z lokalnej budy i to samo zacząłem zamawiać co pół roku
10.01.2022 - cena 28,30 zł
09.12.2022 - cena 38,80 zł
31.05.2023 - cena 38,80 zł
06.12.2023 - cena 41,30 zł
różnica cen za ostatnie

PeeJay +252
TLDR: OP TO PEDAU
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W
Pewnie się zastanawiasz, czemu Cię wołam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5 lat temu zaplusowałeś/aś mój wpis dotyczący powiadomienia, które dostałem w Messengerze. Zostałem ostrzeżony, że jeśli nie zaktualizuję appki w ciągu 1859 dni, to przestanie działać. Jako że zmieniałem akurat telefon, to chciałem sprawdzić czy to prawda.
No i niestety nie potrafię zlokalizować tego telefonu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
W

Typ w 2019 zaszlachtował nożem swoją macochę i planował zrobić masakrę pod domem kultury chodzi sobie na luzaku od kilku miesięcy po stolicy. Sądząc z jego wpisów dalej jest groźnym psycholem. JPRDL gdzie ja żyje?
Pomijam już że typ w pierwszych dniach szkoły na oczach wszystkich w klasie udusił kota. Dostał za to nagane i musiał obiecać że więcej nic takiego nie zrobi. JPRDL gdzie ja żyje?
Fascynuje też że większość jego znajomych na fb to jakieś juleczki. Co empatyczną płeć fascynuje i przyciąga w takich odpadach?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100092499607293
#kryminalne #polska #afera
@thorgoth: Że nie ma nudy, są emocje, zabawa i tak życie się toczy do pierwszego klapsa w pusty łeb.
A jego znajomi to zbiór jakichś julek i oskarków na tym samym poziomie intelektualnym (czyli żadnym), tylko z trochę większą liczbą komórek mózgowych, żeby nie być takim samym odpadem. Chłopa się powinno zutylizować, ale wyrok odbył i póki czegoś nie #!$%@?, to będzie na wolności. Nie ma czegoś takiego jak
ta pani zostawia serduszka pod zdjęciami patusa i wpisami o ebaniu konfidentów
40 lat, dobra praca, podróżuje po świecie, aktualnie zwiedza Japonie
jak to wyjaśnić?
Albo jest mentalną patusiarą i ani wiek, ani wykształcenie, ani praca tego nie zmienią.