✨ Obserwuj #mirkoanonim
Związek na odległość (niecałe 200km do jej domu, jakieś 230km do miasta, w którym ona studiuje), ja w wieku 17 lat, dziewczyna 19 lat. Spotkania na weekend lub jakieś dłuższe okresy (święta, ferie, majówki itd) raz na 1-2 tygodnie (głównie to ja przyjeżdżam do niej, bo u mnie w domu nie ma za bardzo warunków i rodzice specyficzni) oraz codzienne granie w gry i rozmawianie na discordzie. Myślicie, że ma to szansę wypalić? Z perspektywą wspólnego zamieszkania po około 3 latach, gdy ja skończę technikum. Jesteśmy już tak razem ponad pół roku.
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Związek na odległość (niecałe 200km do jej domu, jakieś 230km do miasta, w którym ona studiuje), ja w wieku 17 lat, dziewczyna 19 lat. Spotkania na weekend lub jakieś dłuższe okresy (święta, ferie, majówki itd) raz na 1-2 tygodnie (głównie to ja przyjeżdżam do niej, bo u mnie w domu nie ma za bardzo warunków i rodzice specyficzni) oraz codzienne granie w gry i rozmawianie na discordzie. Myślicie, że ma to szansę wypalić? Z perspektywą wspólnego zamieszkania po około 3 latach, gdy ja skończę technikum. Jesteśmy już tak razem ponad pół roku.
#zwiazki #pytanie #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow
─────────────────────
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

znam takich u których się udało.
znam takich u których się nie udało.
Nie ma recepty, wszystko zależy od drugiej osoby i jej oczekiwań
@LuckyLuke_2776, oboje jesteśmy z małych wiosek, tylko ona studiuje od października w Łodzi. Niedawno minęło 9 miesięcy od kiedy
@mirko_anonim: cóż. nie musi wyjść źle. szansa, ze zabije cie krowa tez jest nie zerowa. szczęścia wam życzę (づ•﹏•)づ serio. szczególnie kiedy ktoś w końcu zaprosi ją do paczki i/lub
Ty już myślisz o tym, co będzie za trzy lata, a biorąc pod uwagę odległość i wiek, to może to jebnac w każdym momencie xD
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: co to w ogóle znaczy "wypalić"? Małżeństwo aż do śmierci? Przecież możecie skupić się na swoim związku i nie przejmować czy "wypali".
( ͡° ͜ʖ ͡°)