Aktywne Wpisy

l4rv4shu +358
siedze se, fajka palke i patrze w dal, spac nie idzie.
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec
tydzien temu moj ziomek trafil do szpitala. znam go pol zycia. taka poczciwina, uczynny, serdeczny, absolutnie bezkonfliktowy. typowa 'swoja morda'.
pisal, ze chyba udar. 3 dni temu w nocy wyslal mi wiadomosc ze zwożą go do stolicy i beda mu cos z glowy wyciagac.
wczoraj bylem u niego, silny, 35 letni gosc poskladany jak kaleka. nie chodzi, ciezko mu sie wypowiedziec

RicoElectrico +78
#niebieskiepaski #medycyna #rak
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
No dobra, wczoraj przyjęli mnie na oddział i dziś mi to lewe jajko wycinają. Jestem 4. w kolejce. Trochę się cykam ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ciekawe kiedy mnie wypiszą, jest szansa na wtorek.
Wczoraj to była masakra, kazali przyjść na 8:00, ale prawie przez godzinę nic się nie działo. Potem jak już byliśmy na oddziale, to pielęgniarka wszystko wypisywała na papierze dla każdego pacjenta...
Jakbym
źródło: 1000022425
Pobierz

źródło: Screenshot_20230614-112117_Facebook
PobierzJa tam bym wolał żeby została... nie wiem jaka jest historia kupna i pozwoleń od architekta miasta na wyburzenie. Jak w każdym
"Jak sie pozbeda studenciakow chlejacych perly, to zyskaja przestrzen dla warszawiakow chcacych jesc i przebywac w unikatowych miejscach z charakterem."
XD
"dla mnie brama też miała charakter. Takie smaczki jak: woonerfy, Pasaż Róży, Piotrkowska 120, pasaż Schillera, aleja Rubinstaina itd. "
To samo chcialem napisac
@tekserew: zbyt piękne by było prawdziwe do realizacji. Łódź nie jest miejscem dla unikatowych miejsc i ludźmi z pieniędzmi
Wygląda że kolejne restauracje i jakaś część mieszkalna. Kolejny hotel?
@przegro_pisarz Wyjdź na miasto to ich zobaczysz ¯\(ツ)/¯. Ja widzę więcej wycieczek i słyszę ludzi z zagranicy. National Geographic też zaczął wrzucać nas na jakieś listy.
Teraz strategią Łodzi jest przyciąganie warszawiaków lub turystów? Obecni mieszkańcy i studenci zostaną wysiedleni?
W weekend praktycznie ogródki restauracyjne na Offie są pełne lub prawie pełne. Nie każdy turysta będzie wyglądał jak milioner. W weekendy również panuje wysyp panieńskich i kawalerskich, część z tych ludzi nie jest z Łodzi. Szczególnie jest to widoczne jak grupa samych dziewczyn/facetów biega po piotrkowskiej lub innych bliskich częściach śródmieścia z walizkami. Jeżeli