Aktywne Wpisy
Trao +341
juz wiem kto dostanie order cwela roku xD
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
#pracbaza #januszex #praca #patologiazewsi #patologiazmiasta #kolchoz
źródło: 3518
Pobierz
pepepanpatryk +111
Dziękuję Pan Unia Europejska za zarżnięcie europejskiego przemysłu tylko po to, żebym i tak kupił made in china, bo w EU tych produktów nikt nie produkuje, ale przynajmniej kupię z marżą 150% od importera, to na pewno rozwinie ponownie przemysł, na pewno, prawda? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
#aliexpress #zakupyzchin #uniaeuropejska
źródło: image
Pobierz

źródło: Screenshot_20230614-112117_Facebook
PobierzJak byłem na offie w zeszłą środę na leżakach nie wiem jak knajpa się nazywała to było sporo ludzi, ale obok słyszałem polski i nie wsłuchwialem się w tłum. W innym języku mogą gadać studenci z Erasmusa lub Polki chcące
Ktoś może robić rundkę po polskich miastach, ktoś może być przejazdem... Łódź wcale nie jest taka brzydka, nie jest to oczywiście ten sam poziom co Wrocław, Kraków, Gdańsk lub Warszawa... Łódź przechodzi teraz niezłą metamorfozę i cierpimy na tym, ale odnoszę wrażenie że jeżeli chodzi o turystykę to coś tam drgnęło i miasto pracuję w dobrym kierunku... oczywiście jest
Słoiki, bałuciarze, kibice
No to wykluczyłeś chyba z 3/4 Anglii i Irlandii tymi kibicami. Bałuty dzisiaj a 20 lat temu to dzień do nocy. Nie ma już tylu burd i wszyscy nie są wiecznie narąbani. Uważam na naćpanych bo ci są
W sumie jest jakaś podobna miejscówka do Offa? tak, żeby położyć się na leżaku i wypić piwko