Aktywne Wpisy

petugh +804
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
xxMAXIMxx +124
Odcinek 4 telenoweli #gtv1750
Coś więcej na temat garażu. Wymiary 8x12m + antresola na 1/3 powierzchni. Zaprojektowałem sam, przeliczył mi kumpel konstruktor. Z zawodu też projektuję ale inną branżę. Wybudowana na płycie fundamentowej, konstrukcja stalowa obita płytą warstwową 100mm. Wszystkie prace wykonałem samodzielnie. No dobra zatrzeć płytę pomogła mi ekipa co się na tym zna. Składałem konstrukcję z pomocą dźwigu do drewna na ciężarówce, konstrukcję pomógł mi poskładać teść, szwagier
Coś więcej na temat garażu. Wymiary 8x12m + antresola na 1/3 powierzchni. Zaprojektowałem sam, przeliczył mi kumpel konstruktor. Z zawodu też projektuję ale inną branżę. Wybudowana na płycie fundamentowej, konstrukcja stalowa obita płytą warstwową 100mm. Wszystkie prace wykonałem samodzielnie. No dobra zatrzeć płytę pomogła mi ekipa co się na tym zna. Składałem konstrukcję z pomocą dźwigu do drewna na ciężarówce, konstrukcję pomógł mi poskładać teść, szwagier
źródło: 20250507_192836
Pobierz

A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez winy a winna jest dziewczyna bo: debilka, za głupotę się płaci, miała co chciała, każdy wie, ze oka się nie rusza.
I o ile dla mnie pomysł tatuowanie oczu jest kontrowersyjny, to jeśli na niego wpadnę i pójdę do profesjonalisty, który się zgodzi to zrobić, to oczekuje, ze ten typ wie co robi, poinformuje mnie o konsekwencjach, i użyje odpowiedniego sprzętu. A jeśli nie potrafi i nie ma sprzętu to odmówi wykonania takiej usługi.
No ale fakt, to nie on zawinił, zawiniła klientka, która mu zaufała, ze potrafi takie rzeczy robić.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02wgdRHxDyjtxpjbppjKFTechBPbcw2YX3orDGfmEP2bMusK8ic9HgFfrMEi5FQhJ7l&id=100064293625532
#tatuaze #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #prawo
@dqdq1: ciekawe, dlaczego ja, robiąc sobie LASIK, zrobiłem każde oko osobno. pomyślmy. może mi na nich zależało i brałem pod uwagę, że coś się może z----ć?
ლ(ಠ_ಠ ლ)
@aarahon: chodzi o to, że nie jest tu winny "wolny rynek" tylko błąd w sztuce. Czy będzie wolny rynek / czy regulowany takie się zdarzają. Jako przykład podałem rynek medyczny itd.
źródło: mistertrollofil
PobierzPomyśleć, że tę modę zapoczątkował dureń nad durnie - Popek.
Powiedzenie "małpy razem silne" jest niesamowicie trafne.
Oczywiście w sprawie, o której piszesz, dla zachowania kierowcy nie ma usprawiedliwienia, bo w tych warunkach przejechać mógł pieszych nawet relatywnie uważnych.
@jakubz: błąd w sztuce to nie był, gość celowo, bez wiedzy i kwalifikacji wziął się za robotę której nie umiał zrobić.