Aktywne Wpisy
rales +171
Hipergamiczne p00lczysko spotkało się ze ścianą po 25 latach wybrzydzania i skakania po bolczanach
#tinder
#tinder
DrCieplak +75
Chcę wam tylko powiedzieć właściciele #psy że nie każdy uważa waszego pieska za atrakcje. Że są ludzie których obrzydza hałaśliwy i zjadający gówna pies w pociągu albo w hotelu. Że są ludzie dla których obecność psa w restauracji albo nawet ogródku restauracyjnym psuje cały dobry nastrój. Jeśli myślicie że wasze pieski są takie fajne a wy sami powszechnie budzicie sympatię to jesteście w błędzie. #psiarze I taguję #
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez winy a winna jest dziewczyna bo: debilka, za głupotę się płaci, miała co chciała, każdy wie, ze oka się nie rusza.
I o ile dla mnie pomysł tatuowanie oczu jest kontrowersyjny, to jeśli na niego wpadnę i pójdę do profesjonalisty, który się zgodzi to zrobić, to oczekuje, ze ten typ wie co robi, poinformuje mnie o konsekwencjach, i użyje odpowiedniego sprzętu. A jeśli nie potrafi i nie ma sprzętu to odmówi wykonania takiej usługi.
No ale fakt, to nie on zawinił, zawiniła klientka, która mu zaufała, ze potrafi takie rzeczy robić.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02wgdRHxDyjtxpjbppjKFTechBPbcw2YX3orDGfmEP2bMusK8ic9HgFfrMEi5FQhJ7l&id=100064293625532
#tatuaze #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #prawo
@dqdq1: ciekawe, dlaczego ja, robiąc sobie LASIK, zrobiłem każde oko osobno. pomyślmy. może mi na nich zależało i brałem pod uwagę, że coś się może z----ć?
ლ(ಠ_ಠ ლ)
@aarahon: chodzi o to, że nie jest tu winny "wolny rynek" tylko błąd w sztuce. Czy będzie wolny rynek / czy regulowany takie się zdarzają. Jako przykład podałem rynek medyczny itd.
Pomyśleć, że tę modę zapoczątkował dureń nad durnie - Popek.
Powiedzenie "małpy razem silne" jest niesamowicie trafne.
Oczywiście w sprawie, o której piszesz, dla zachowania kierowcy nie ma usprawiedliwienia, bo w tych warunkach przejechać mógł pieszych nawet relatywnie uważnych.
@jakubz: błąd w sztuce to nie był, gość celowo, bez wiedzy i kwalifikacji wziął się za robotę której nie umiał zrobić.