Aktywne Wpisy
BoskiPrototyp +26
Mleczko z rana na dobre wypróżnienie, do tego tabletki na ciśnienie... ach 36 lat(╯︵╰,)
To_The_Moon +276
Te afery doskonale pokazują podwójne standardy.
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
Linkiewicz - wciąganie koksu z penisa, dawanie murzynom w busie, rynsztokowe zachowanie, puszczanie się = Kariera i milionowe zarobki
Lewaczka od Gargamela - Sypianie w wieku 16 lat ze znanym youtuberem, tańczenie w klubach gogo, pół nagie zdjęcia i filmy
Ćpunki od Gonciarza - Puszczanie się w trójkątach, ćpanie, jaranie zielska, sprzedawanie swojego ciała na only fans
Gonciarz - 10 lat tworzenia wysokiej jakości filmów, ćpanie,
A w komentarzach jest jazda bez trzymanki, bo praktycznie wszyscy uważają, ze tatuażysta jest bez winy a winna jest dziewczyna bo: debilka, za głupotę się płaci, miała co chciała, każdy wie, ze oka się nie rusza.
I o ile dla mnie pomysł tatuowanie oczu jest kontrowersyjny, to jeśli na niego wpadnę i pójdę do profesjonalisty, który się zgodzi to zrobić, to oczekuje, ze ten typ wie co robi, poinformuje mnie o konsekwencjach, i użyje odpowiedniego sprzętu. A jeśli nie potrafi i nie ma sprzętu to odmówi wykonania takiej usługi.
No ale fakt, to nie on zawinił, zawiniła klientka, która mu zaufała, ze potrafi takie rzeczy robić.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02wgdRHxDyjtxpjbppjKFTechBPbcw2YX3orDGfmEP2bMusK8ic9HgFfrMEi5FQhJ7l&id=100064293625532
#tatuaze #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #prawo
Tyle tylko że w praktyce dorosłe życie to jeden ciągły stres oraz ciągła konieczność stosowania zasady OGRANICZONEGO zaufania. Tak, teoretycznie możesz sobie wytatuować oczy ale pomyśl dziesięć razy jaka jest różnica gdy tatuażysta się w czymś pomyli albo mu się ręka omsknie. Tak, masz
@rudyba: Nie wiem, co przeraża bardziej: ludzie decydujący się na takie zabiegi, czy to że one są legalne. Żeby zbadać oko musisz być okulistą, a żeby wbijać w nie igły i wstrzykiwać jakieś substancje, już nie. Wygląda na to, że dziewczyna popełniła głupotę, a tatuator przestępstwo.
W skrócie:
- jak robisz powszechnie akceptowalne rzeczy i wykonawca zrobi to źle = skupienie się na winie
Przecież takie tatuaże ludzie robią. To gość który się podejmuję tej roboty odpowiada za to! Pójdziesz skakać na bungee a gość źle cię przypnie to będzie twoja wina, bo: "debil chciał sobie poskakać to niech cierpi"?
@aarahon: szukałem Twojego komentarza (teraz nie wiem czy był Twój), ale pisałeś w nim o wolnym rynku i konfederacji... więc napisałem Ci, że na rynku państwowych szpitali zapewne błędów lekarskich nie ma... więc uregulowanie na pewno sprawę załatwi.
Ale nie mogę znaleźć Twojego komentarza, więc... może się go wstydziłeś.
Powodzeniu w byciu samotnym toksykiem