Pierwszy w tym roku #bikepacking, docelowa destynacja Dźwirzyno. Po nocce, jakoś po 12 udało się ruszyć. Pierwsze 100 km ciężkie, myślałem, że dostanę pie#dolca, gdyż: 1) z 10x się zamieliłem i musiałem schodzić 2) z 3x poprawiłem te śmieszne torby xD 3) chciałem w locie zamówić kebsa i się wyrżnąłem. Po smacznym kebsie udało się zażegnać kryzysy i przyjemnie się jechało. Marszruta kaszubska baaaja, polecam bardzo zamiast np. mazurskiej pętli. Podziwiając piękne Bory mknąłem prędko w kierunku zachodnio-pomorskiego, piachy już nie były mi straszne. Na koniec wylądowałem pomiędzy 2 drzewami w Białym Borze i tu zamierzam spędzić noc.
@Mauupa: patrzę na Twoją sakwę i coś masz tam źle popakowane, że Ci się gibie i wygląda jak banan. Na przepaku zweryfikowałbym rzeczy i kolejność pakowania, oraz spróbował dociągnąć te paski. Może da się ciut niżej zapiąć sakwę na sztycy? Tak czy inaczej, powodzenia!:]
Pierwszy w tym roku #bikepacking, docelowa destynacja Dźwirzyno. Po nocce, jakoś po 12 udało się ruszyć. Pierwsze 100 km ciężkie, myślałem, że dostanę pie#dolca, gdyż:
1) z 10x się zamieliłem i musiałem schodzić
2) z 3x poprawiłem te śmieszne torby xD
3) chciałem w locie zamówić kebsa i się wyrżnąłem.
Po smacznym kebsie udało się zażegnać kryzysy i przyjemnie się jechało. Marszruta kaszubska baaaja, polecam bardzo zamiast np. mazurskiej pętli. Podziwiając piękne Bory mknąłem prędko w kierunku zachodnio-pomorskiego, piachy już nie były mi straszne. Na koniec wylądowałem pomiędzy 2 drzewami w Białym Borze i tu zamierzam spędzić noc.
#rowerowyrownik #rower
Skrypt | Statystyki
źródło: received_685345030269817
Pobierzźródło: 1686605141419
Pobierzźródło: 1686604933892
Pobierzźródło: 1686604799654
Pobierzźródło: IMG_20230612_220622
Pobierz@Mauupa: dlatego ja wożę ze sobą resztkę taśmy izolacyjnej i kilka trytytek. Bardzo uniwersalne, sporo rzeczy można naprawić.
Tak czy inaczej, powodzenia!:]
@Mauupa: rozciętą owijkę xD
Jeśli miałbyś ze sobą gazę, to w sumie mógłbyś użyć też taśmy izolacyjnej.
@Paczek_w_masle w sumie to racja, trzeba się zaopatrzyć w ten niezbędnik pierwszej pomocy :D