Aktywne Wpisy

Ciasto_z_Truskawkami +775
Miód na oczy, serce i duszę
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD
- wjedź autem na chodnik
- stoi chłop z kamerą
- próbuj go rozjechać
- potem wysiądź i próbuj go pobić
- PROFIT: mandat 1500 zł + 8 pkt + wyrok z art. 160 kk. + dodatkowe 6040 zł + nasrane w papierach do końca życia xD

Ksiega_dusz +93
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz

Takie tam urlopowe kręcenie, w tygodniu to jazda na pociąg i jazda po #kwadraty. Oczywiście nie obyło się bez ominięcia paru sztuk i skrócenia piątkowej trasy, żeby zdążyć na pociąg i zdążyć przed ulewą. Może i nie zdążyłem na pociąg i musiałem czekać godzinę (wiem, dramat) ale przynajmniej jechałem szosą w katowickich potokach, było tylko chlup chlup w butach XD W całych Katowicach mnie chyba słyszeli jak hamowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jeszcze prawie psa bym rozjechał bo wyskoczył z posesji i mnie gonił. Sam się s------l pod koło wpychał, liźnięty kołem parę razy...
A w niedzielę główny cel to Magurka. Fajnie było. Cały podjazd od Łodygowic, początek spoko. Zabawa się zaczyna jak się wjeżdża do lasu, potrafi trzymać 16% nawet więcej, najwięcej Garmin pokazał 21% XD Ale co jakiś czas wypłaszczenia do 8-10%, to można było odsapnąć ( ͡° ʖ̯ ͡°)
A Pani @againcognito co prawda Magurkę sobie odpuściła, ale też dostała wpierdziel XD Przynajmniej nie narzekała, że nudno ( ͡° ʖ̯ ͡°)
I #100km po raz siódmy i ósmy w tym roku
#rowerowyrownik #rower #gravel #szosa #accent #accentwykopfanclub
Skrypt | Statystyki
źródło: IMG_20230611_142508-down
PobierzTo akurat prawda! Zdecydowanie lepiej mi się jechało niż ostatnio po płaskim WTR-ką xD
Wielkie Baby
No ok, może i potrzebuje motywacji, ale czy aż takiej...(-‸ლ)