Wpis z mikrobloga

jakbyś robił porządne jakościowo, a nie panierka kupowana na kilogramy w workach to mogłoby się udać


@Kremufka2137: jakby było porządne jakościowo to nikt by tego nie kupił. Kawałek takiego kurczaka bez panierki kosztowałby pewnie przy obecnych cenach zbyt dużo żeby przeciętny polak chodził tam na jedzenie i zrobiłaby się z tego restauracja premium. Nie bez powodu największą sprzedaż mają gówno kebaby które są na każdym rogu, dlatego bo mają tanie żarcie
@CptPsyh: ale co Ty gadasz. To nie ma nic do rzeczy. Robię w domu kurczaka i nie sram jak #!$%@?. Ja domyślam się dlaczego jest sraka, bo 2 miesiące temu, zaryzykowałem, zrobiłem z dość nieświeżego mięsa cevapcici (takie bałkańskie mielone), kotleciki wyszły całkiem spoko może lekki aromat nieświeżości, a potem z żoną lataliśmy do kibla. W kfc nakładają się 2 czynniki, #!$%@? smażone mięso, gdzie przy panierce masz mięso wysuszone, a