Wpis z mikrobloga

@Piotrek7231: Niedaleko mnie jest KFC, swąd smierdzacej frytury czuć z ponad 100 metrów. Pomijam już fakt, że jest to niskiej jakości kurczak karmiony antybiotykami i cholera wie czym jeszcze, aby w jak najszybszym czasie osiagnął oczekiwaną wagę, warzywa niższej klasy, niskiej jakości pieczywo, wszystko smażone na głębokim tłuszczu. Może jak masz 20 lat to się nie posrasz, ale ogólnie jest to fatalnej jakości jedzenie. Można nawet dostać ginekomastii od wpierniczania
  • Odpowiedz
kfc zeszło na psy. Kiedyss mogłem zjeść cały kubełek, czulem się świetnie. Dzis ten kubełek jest dwa razy mniejszy, dwa razy droższy i po zjedzeniu trzech kawałków i wypiciu szklanki z dolewki mam taka zgagę ze chce mi się umierać

@marcus777: w dodatku śmierdzi, a kanapki są wypełnione powietrzem a nie mięsem xD
  • Odpowiedz
ówiła mi, że pewna ubojnia kurczaczków postawiła osobną linie na produkty do KFC, bo mają tak wysokie oczekiwania jakości jak żaden inny odbiorca

@Elev: xD

chyba osobną żeby gorszy szajs tam pociskać xD
  • Odpowiedz
o zjedzeniu trzech kawałków i wypiciu szklanki z dolewki mam taka zgagę ze chce mi się umierać

@marcus777: bo jesteś stary, zużyty i się sypiesz
  • Odpowiedz