Aktywne Wpisy
KarmelowyJeremiasz +135
Nie mam pojęcia co robić, różowa od roku pracuje w mniejszej firmie gdzie od samego początku podbija do niej jeden "kierownik". Tak jak na początku było to stosunkowo delikatne czyli zagadywanie na przerwie czy zapraszanie na kolacje, tak z czasem zaczął się mocno rozkręcać. Różowa oczywiście poinformowała go, ze nie jest zainteresowana bo już z kimś jest, ale do chłopa najwidoczniej to nie dociera bo co jakiś czas znowu probuje. Raz na
daeun +144
Śledzę wiele dzienników budowy i wszystkie łączy jedno i to samo. Polacy budują się PONAD STAN z wykorzystaniem technologii zupełnie im niepotrzebnych, czesto nawet nie zdając sobie sprawy w jakie gó*** sie wpieprzyli. Przeciętny polak nie chce kurnika w Polsce powiatowej, on ogląda MTV Cribbs, Dorote Szelogowską na TTV, wie jak mieszka Zenek Martuniuk, gwiazdy i influencerzy, dla siebie chce tego samego xD
1. Projekt? Obowiazkowo 200m z Archonu, z balkonami, tarasami
1. Projekt? Obowiazkowo 200m z Archonu, z balkonami, tarasami
Myślicie że było by wzięcie jak bym otworzył taką kurczakownie w Polsce ???
I to nie że jestem francuskim pieskiem bo moge takie #!$%@? kombinacje żarcia #!$%@?ć że #!$%@?
A po kfc szkoda gadać
W UK, US, jest to tanie jedzenie, coś na skali naszego kebsa. W Polsce, rentowność na skrzydełkach jest przy 25-30 zł.
Fajnie zrobiła to firma Nandos, która nie sprzedaje typowego kurczaka w panierce, a kurczaka z grilla, a sam przybytek przypomina family restaurant.
W przypadku kopiowania KFC, koszty oleju, prądu oraz utylizacji oleju są naprawdę spore,
#analfabetyzm
Biorąc pod uwagę to, że wszędzie jest jeszcze drożej niż w KFC rentowność takiego biznesu musi być bardzo niska.
A "kraftowy" kurczak nikogo nie podnieci, jako że spożycie drobiu jest w Polsce duże, w przeciwieństwie do wołowiny (o hamburgerownie mi chodzi).