Wpis z mikrobloga

Ocho przekroczona magiczna bariera wieku 30 lat i już koleżanki ze szkoły strzelają rozwodami na lewo i prawo
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy
Przynajmniej adwokaci sobie zarobią
mam nadzieję, że każda idzie na ostro a nie ugoda

#zwiazki #blackpill #p0lka #logikarozowychpaskow
  • 111
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1050
Nie powiem mam satysfakcje, że ich "idealne" związki się rozpadają i zetrze się ten uśmieszek z ich twarzy

@Brutus66: to bardzo polskie z twojej strony.
  • Odpowiedz
  • 12
@atteint: a nie interesuje mnie to w sumie, może byc polskie, ważny jest sam fakt, że skończy się n-----------e szczęśliwymi zdjęciami z mężulkami
  • Odpowiedz
  • 9
@atteint: @taxi_driver92 czemu nienawiść ? nienawiść była by jakbym specjalnie sprawdzał codzinnie co u nich i jeszcze starał się doprowadzić do ich upadku
a ja siedzę sobie, w----------m kartoflę pod liściem słucham i oglądam obrazki z fb

Po prostu kiedyś musi przyjść karma bo nie może być tak, że ktoś jest cały czas szczęśliwy jak te laski a ja pognębiony
  • Odpowiedz
  • 19
@atteint: to nie mentalność tylko życie
to życie kształtuje twój charakter a nie charakter życie ¯\(ツ)/¯
w sumie to jestem dalej niż te typy co będą musiały płacić alimenty i żyć za głodowe resztki pensji
  • Odpowiedz
  • 18
@atteint: to jak je odbieram nie ma wpływu
jak ktoś mnie uderzy to to czy zapłaczę czy się uśmiechnę ze szczęścia nie zmieni tego, że zostanie siniak
a wprost przeciwnie, zaprzeczanie, że boli sprawi, że będę odrealniony
  • Odpowiedz
@Brutus66: być może ci to umyka, ale to że nadal o tym myślisz i chowasz urazę również jest twoim wyborem.

poza tym nie ma czegoś takiego jak karma, człowieku.
  • Odpowiedz