Aktywne Wpisy
hyperlink +29
Oglądasz sobie nowe auto, Opel Astra i widzisz to. Przecież takie spasowanie to jakieś nieporozumienie. Tak się teraz produkuje auta? Przecież jakbym nie wiedział, że to nowe, bezwypadkowe auto to bym pomyślał, że to blacharz po pijaku składał z przystanku autobusowego.
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
#motoryzacja #opel #pracaspawaczamnieprzeistacza
źródło: image
Pobierz
methhod 0
jakie bylo wasze pierwsze auto? Niedawno zdalem prawko i szukam teraz auta coby smigac nim do pracy i z powrotem, ewentualnie jakies male wypady za miasto. Nie wiem jaki budzet przeznaczyc, czego szukac i jak szukac, czego unikac i jak sie nie dac zrobic w konia xd wiem ze ma byc benzyna, najlepiej garazowany? Jakies porady? :D
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #prawojazdy
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #prawojazdy

#100km - z moim młodym (13l) na szosie, miało byś spokojnie i w sumie tak wyszło. Tętno mu nie szybowało to się leciało. Na 75km mieliśmy średnią równo 30km/h. Później trochę spadło, bo pojawiło się parę górek, sumarycznie jednak 29,2km/h to całkiem przyzwoity wynik. Zwłaszcza, że jechaliśmy naprawdę spokojnie. Młody oczywiście na kole ;)
Tą jazdą moja Merida przekroczyła (u mnie) dystans 10kkm. Mam go od końca września 2020. Ile błędów velominati na zdjęciu... ( ಠ_ಠ)
Dystans: 100.65 km
Czas jazdy: 3:26:29
Przewyższenia: 627 m
Średnia prędkość: 29.2 km/h
29km - #mtb - pojechałem pokazać mu moją ulubioną traskę na MTB, nie za trudną, nie za łatwą, taką w sam raz. Gdzie jest jeden fajny podjazd i zjazd, dłuższy podjazd na szutrze i ogólnie całkiem przyjemna trasa. Na zjeździe trochę nas poniosło :D
Tą trasę robiłem też z moim bratem, mój młody był szybszy xD
Dystans: 28.70 km
Czas jazdy: 1:34:20
Przewyższenia: 310 m
#rowerowyrownik #ruszkielce #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: WhatsApp Image 2023-06-08 at 18.39.30
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@WlatcaPustyni To jest to, że trochę za szybko. Nie da się tak trenować, a młody świetnie sobie radzi.
@Krystaliczna1: stał pod sklepem, jakąś nędzną linką przypięty ( ͡
@K.....1: no kto by się spodziewał, najpierw chce pożyczyć, a później nagle kontakt się urywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)