Aktywne Wpisy

LM317K +54
#nasa #artemis Ja p------e, realizacja tego streamu to jakieś k---a, nieporozumienie.
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać
Zaraz po starcie jakieś czarne ekrany, podczas separacji boosterów pokazywali publiczność, artefakty, brak telemetrii, łapa się trzęsie kamerzystom co to k---a ma być xD
No i gdzie stream z kamer na rakiecie ehh dajcie spokój tyle miliardów na start a kamerek hd nie umiejo zainstalować
NASA powinno się zaorać

#primemma Wy nie rozumiecie. Walki i tak nie będzie - NIE BĘDZIE. A jak wejdziecie w świat dorosłych to zrozumiecie, że są momenty kiedy ktoś decyduje za Was. Bez względu na to czego chcecie.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.
Dobranoc i możecie mnie hejtować.
Napisałam teraz, żeby nie było, że prima aprilis.

#100km - z moim młodym (13l) na szosie, miało byś spokojnie i w sumie tak wyszło. Tętno mu nie szybowało to się leciało. Na 75km mieliśmy średnią równo 30km/h. Później trochę spadło, bo pojawiło się parę górek, sumarycznie jednak 29,2km/h to całkiem przyzwoity wynik. Zwłaszcza, że jechaliśmy naprawdę spokojnie. Młody oczywiście na kole ;)
Tą jazdą moja Merida przekroczyła (u mnie) dystans 10kkm. Mam go od końca września 2020. Ile błędów velominati na zdjęciu... ( ಠ_ಠ)
Dystans: 100.65 km
Czas jazdy: 3:26:29
Przewyższenia: 627 m
Średnia prędkość: 29.2 km/h
29km - #mtb - pojechałem pokazać mu moją ulubioną traskę na MTB, nie za trudną, nie za łatwą, taką w sam raz. Gdzie jest jeden fajny podjazd i zjazd, dłuższy podjazd na szutrze i ogólnie całkiem przyjemna trasa. Na zjeździe trochę nas poniosło :D
Tą trasę robiłem też z moim bratem, mój młody był szybszy xD
Dystans: 28.70 km
Czas jazdy: 1:34:20
Przewyższenia: 310 m
#rowerowyrownik #ruszkielce #szosa
Skrypt | Statystyki
źródło: WhatsApp Image 2023-06-08 at 18.39.30
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@WlatcaPustyni To jest to, że trochę za szybko. Nie da się tak trenować, a młody świetnie sobie radzi.
@Krystaliczna1: stał pod sklepem, jakąś nędzną linką przypięty ( ͡
@K.....1: no kto by się spodziewał, najpierw chce pożyczyć, a później nagle kontakt się urywa ( ͡° ͜ʖ ͡°)