mirko_anonim
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
Orowerbogatszy
@mirko_anonim: Następnie kup jej auto, żeby mogła do Ciebie jeździć. Ładnie was polki urabiają xD
149
Nighthuntero
106
C8H18
@mirko_anonim: Jesteś od dwóch miesięcy w związku z laską z tindera i już kupiłeś jej komórkę. Mela ci na ryj, beciaku
33
Urajah
Urajah
@mirko_anonim: Sam sobie taki związek stworzyłeś XD Kiedy wy się nauczycie, że swoje granice i zasady wyznacza się od pierwszej randki. Jak płacisz za wszystko i kupujesz jej telefon z czapy to jasne, że jesteś dla niej bankomatem. Stworzyłeś precedens i teraz ona myśli, że skoro po miesiącu dostała telefon i wakacje to z taką częstotliwością będzie dostawać prezenty od ciebie.

Tylko nie wiń jej - siebie ogarnij. Imho sytuacja
22
W.....a
W.....a
@mirko_anonim: jak wydatek 8000 nie stanowi dla Ciebie problemu to przelej mi z 5k, gdzie podać numer konta? Przecież to tyle co nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
18
MajsterOfWihajster
Jestem w związku od dwóch miesięcy z dziewczyną poznana na tinderze.

kupiłem jej telefon żeby mogła częściej ze mną gadać.

@mirko_anonim: w łóżku też jesteś taki szybki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
12
heniek_8
@mirko_anonim: a widzisz, gdybyś mi kupił telefon to bym co prawda nie dzwonił do ciebie, ale myślał o tobie dłużej niż ta laska
11
GoNpKNSsz
GoNpKNSsz
@Nighthuntero a dopiero po komentarzach zobaczyłem, że 2 miesiące
lol
po takim czasie to jej możesz kwiatki kupić, nie telefon
betabankomat
9
Wezwoguleicstont
@mirko_anonim: Jesteś debilem. Wybacz.
7
Nowystaryziel
Nowystaryziel
@mirko_anonim: Typowe myślenie niedowartościowanego chłopa, albo faceta który myśli, że kupi sobie miłość i związek.
Wiem, że bait ale sporo takich mężczyzn znam.
7
GoNpKNSsz
GoNpKNSsz
@mirko_anonim po prostu zacząłeś ją trochę rozpieszczać i ciągnie dalej. nie wiem, czy jest z Tobą dla kasy. może sama wyczuła, że dla Ciebie pieniądze nie grają aż takiej roli i może sobie pozwolić na więcej.

strolluj ją, kup jej jakiś bursztynek z grawerem. coś specjalnego, ale nie drogiego.

i tyle. ja bym tak szybko nie skreślał.
6
aleks0814
@mirko_anonim kup mi motocykl,taki 125 cm^3
Będę o Tobie myślał codziennie w podróży do i po pracy :)
3
programista15cm
Powiecie że jest idiota ze mnie.

@mirko_anonim: owszem, ale z innego powodu.
Rozpusciles ja i wlozyles sobie do kieszeni. Jestes idiota, bo zrobiles to niecelowo i jeszcze ma pretensje do niej.

Ale reasumujac to dalej bym tresowal na
1
choochoomotherfucker
@mirko_anonim: 2/10.
1
niochland
@mirko_anonim: Domyślam się, że to troll, ale jednocześnie jestem świadomy, że takich wazonów w społeczeństwie nie brakuje xD
1
mirko_anonim
Anonim (nie OP): nie psuj kobiecie życia, za dużo wykopu się naczytałeś

─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
0
oonn32
oonn32
@mirko_anonim: Ma wygląd modelki? Jak tak to ja bym korzystał jak nie to wypad. Kiedyś miałem podobnie ale to jak wyglądała jak mogłem się z nią pokazywać w różnych miejscach było za@#$e.
0
Sarza01
@mirko_anonim sam ja zaczyna kupować, potem zdziwienie, że ona chce hajsu. No debil. Też byś chciał więcej na jej miejscu. Jak każdy. Tak to działa.
0
vZGLSjkzfn
@Nighthuntero: przykro mi ale jesteś zwykłym kukoldem
0
dr3vil
@mirko_anonim: W związku od 2ch miesięcy i już ją utrzymujesz. Ja pitolę... Skończ się kompromitować i nic jej już nie kupuj, chyba że kwiaty na urodziny. Zresztą jak skończysz to i pewno związek się skończy. Ona jest z twoim portfelem, a nie z tobą.
0