Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim po prostu zacząłeś ją trochę rozpieszczać i ciągnie dalej. nie wiem, czy jest z Tobą dla kasy. może sama wyczuła, że dla Ciebie pieniądze nie grają aż takiej roli i może sobie pozwolić na więcej.

strolluj ją, kup jej jakiś bursztynek z grawerem. coś specjalnego, ale nie drogiego.

i tyle. ja bym tak szybko nie skreślał.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ma wygląd modelki? Jak tak to ja bym korzystał jak nie to wypad. Kiedyś miałem podobnie ale to jak wyglądała jak mogłem się z nią pokazywać w różnych miejscach było za@#$e.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Sam sobie taki związek stworzyłeś XD Kiedy wy się nauczycie, że swoje granice i zasady wyznacza się od pierwszej randki. Jak płacisz za wszystko i kupujesz jej telefon z czapy to jasne, że jesteś dla niej bankomatem. Stworzyłeś precedens i teraz ona myśli, że skoro po miesiącu dostała telefon i wakacje to z taką częstotliwością będzie dostawać prezenty od ciebie.

Tylko nie wiń jej - siebie ogarnij. Imho sytuacja
  • Odpowiedz
Powiecie że jest idiota ze mnie.

@mirko_anonim: owszem, ale z innego powodu.
Rozpusciles ja i wlozyles sobie do kieszeni. Jestes idiota, bo zrobiles to niecelowo i jeszcze ma pretensje do niej.

Ale reasumujac to dalej bym tresowal na
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: W związku od 2ch miesięcy i już ją utrzymujesz. Ja pitolę... Skończ się kompromitować i nic jej już nie kupuj, chyba że kwiaty na urodziny. Zresztą jak skończysz to i pewno związek się skończy. Ona jest z twoim portfelem, a nie z tobą.
  • Odpowiedz