Aktywne Wpisy
Mc_Gnoyek +2439
Mirki, proszę was o pomoc.
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Dziś, dosłownie półtorej godziny temu w parku jakiś człowiek podszedł do mnie i spryskał mnie ORAZ MOJE 5 MIESIĘCZNE DZIECKO gazem pieprzowym.
Akcja miała miejsce w parku na Kurdwanowie w Krakowie, ok. godz. 18:45.
Nie wiem tak naprawdę co zaszło, nie wiem czemu, nie umiem tego przetworzyć.
Monitoringu prawdopodobnie brak, policja kazała jechać na komisariat zgłosić, jeśli mi się chce.
Synek został zabrany karetką do szpitala ale
Cześć Panowie i Panie, to ja Kasia Pieluszka, Kasia z Bali.
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Mam dla was poradnik o wyrywaniu. Perspektywa kobiety, rady od ludzi pochodzących z całego świata, historie z życia (między innymi o nagich Czeszkach), charakterystyka kultur (rady jak wyrwać Francuza lub Francuzkę czy mieszkańców Asutralii)
Kupujecie wpłacając od 29 zł na Sztuka wyrywania - poradnik dla kobiet i mężczyzn
Wysyłka ebooka do 12 godzin.
Wiem, że lubicie czytać ;)
#rozrywka #bali #
Nie no to jest jakieś kosmiczne przeznaczenie. Jestem w związku od dwóch miesięcy z dziewczyną poznana na tinderze. Ona jeszcze studiuje, jest ode mnie młodsza o 4 lata i myślałem że się świetnie dogadujemy ale dzisiaj pokazała przez chwilę swoją prawdziwa twarz i wiem że koniec. 10 minut po tym jak z nią skonczylem rozmawiać zobaczyłem ten wpis i wszystko jasne. https://wykop.pl/wpis/71623157/takie-sa-fakty-zwiazki-milosc-p0lka
Ale od początku, widziałem że ma starą jak cholera komórkę, a nie ma jakoś dużo swoich pieniędzy, więc kupiłem jej telefon żeby mogła częściej ze mną gadać. Wiecie i też żarciki w stylu "że jak używa komórki to teraz będzie o mnie myślała". Kupiłem jej też z dwie gierki na steamie żebyśmy mogli razem sobie wieczorami grać.
Pod koniec sierpnia planujemy urlop (za który ja płacę w 80%) na fajna egzotyczna wyspę.
No i clou programu... Kiedyś spytałem się o jej datę urodzin, że co lubi dostawać w prezencie na co ona ze biżuterię. Ale nie jakieś diamenty ale proste wzorki maksymalnie tylko że złota.
No i dzisiaj, coś kończymy rozmowę a ona do mnie ze fajnie byłoby dostać coś tak (i bawi się dookoła szyi) co by jej przypominało o mnie. Czekam aż powie ze chciałaby biżuterię a widzę że nie powie więc pytam się czy taka właśnie zawieszkę. A jej się zapaliły oczy i ze tak, fajnie byłoby.
Czyli komórka nie starcza, gry nie starczają, wakacje nie starczą. Teraz chce ot tak biżuterię bo jak używa komórki to ona nie myśli o mnie w ogóle.
Powiecie że jest idiota ze mnie. Może i tak ale dla mnie wydatek 1000 złotych czy 8000 nie robi różnicy. I ona to wyczuła i od razu zachlannosc nią zawładnęła. A mogła nie pokazywać, a mogła zainwestować w związek, ale nie, chce błyskotki.
#p0lka #zwiazki #milosc #tinder
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
strolluj ją, kup jej jakiś bursztynek z grawerem. coś specjalnego, ale nie drogiego.
i tyle. ja bym tak szybko nie skreślał.
@mirko_anonim: w łóżku też jesteś taki szybki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
lol
po takim czasie to jej możesz kwiatki kupić, nie telefon
betabankomat
Tylko nie wiń jej - siebie ogarnij. Imho sytuacja do
Wiem, że bait ale sporo takich mężczyzn znam.
@mirko_anonim: owszem, ale z innego powodu.
Rozpusciles ja i wlozyles sobie do kieszeni. Jestes idiota, bo zrobiles to niecelowo i jeszcze ma pretensje do niej.
Ale reasumujac to dalej bym tresowal na prywatna prostytutkę.
Ogolnie uwielbiam trzymac ludzi w swojej kieszeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak ktos ma resztke rozumu / godnosci to juz pierwsze proby wlozenia do niej traktuje jako
Będę o Tobie myślał codziennie w podróży do i po pracy :)