Aktywne Wpisy

Ssslave +30

Shatter +1014
Czy komentator, dziennikarz, redaktor Mateusz Borek za każdym razem musi stosować, wykorzystywać, używać przy swoich wypowiedziach kilku synonimów, wyrazów bliskoznacznych, słów o podobnym znaczeniu w celu opisania, uplastycznienia, przedstawienia słownie sytuacji na boisku, placu gry, zielonej połaci marzeń polskich kibiców?
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
#mecz #reprezentacja #pilkanozna #kanalbekowy #borek
Pedalarzy w obcisłych ciuchach w tym mieście #!$%@?ło. Sobota 11.30, ścieżka rowerowa przy zoo, pełno ludzi, na ścieżce dziecko z ojcem stawia pierwsze rowerowe kroki- #!$%@?ł ich gość robiący chyba czas życia na tym kilometrze od świateł do świateł.
Jedziemy uberem, mamy zielone, z prawej #!$%@? się trzech rowerzystów i machają do biednego Tadżyka rękami że jak on mógł im nie zostawić miejsca na tour de saska kępa.
O wjeżdżaniu na przejście bez świateł 40 km/h między jakimiś krzakami nawet nie wspominam bo to oczywistość i chyba lokalna tradycja.
#przemysleniazdupy #rower
Samochody- koło dziesięciu krzywych akcji
Rowerzyści na szosie w stroju- dwadzieścia krzywych akcji
Komentarz usunięty przez autora
@Pszesmiewca @Nester86
@ArekMaupa: następnym razem ich rozjadę. Tym razem miałem nieco za małą prędkość.
@ArekMaupa: i bardzo dobrze. Ścieżka rowerowa jest dla osób umiejących jeździć. Małe dziecko na rowerze jest pieszym i jego miejsce jest na chodniku. Nieumiejące jeździć dziecko na ścieżce jest zagrożeniem dla siebie i innych. Codziennie widzę takich dzbanów. Dzieciak się zatacza na całej szerokości, wszyscy muszą hamować i uważać, a rodzice szczęśliwi, bo bombelek jedzie rowerem xD
@ArekMaupa: jakoś mnie nie dziwi, że czujesz nienawiść do przypadkowych grup ludzi.
W niedziele zrobiłem 70km po wawie jako rowerzysta ale po ściezkach- bardziej rekreacyjnie i bardziej mnie piesi wkurzyli którzy się nie rozglądają przed wladowaniem na ścieżkę prosto pod rower. #!$%@? rowerzystów widziałem dosłownie z 5, takich typowych pedalarzy wyprzedzających na 3 i powodujących niebezpieczne sytuacje.