Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Ehh najgorzej być w związku, gdzie widzisz, że się rozpada a ciągle ci zależy. A i tak moj rózowy pasek coraz bardziej mnie wkurza, zachowuje sie zalosnie, ciągle winę przerzuca na moją stronę, twierdzi, że to z mojej winy jest tak źle. Ale gdy pytam osoby postronne opinie, czy znajomych czy tutaj na wykopie każdy mi przyznaje racje.
I wiecie, pewnie jak się rozstaniemy to po jakimś czasie będę zadowolony. Ale teraz wiem, że chciałbym by się udało nawet mimo iż wiem, że nie jest to osoba która jest materiałem na żonę czy tam wspolne zycie. Ale jesteśmy już rok i chciałbym by się udało. Staram się, proponuje rozwiązania, zależy mi a potem i tak słyszę dokładnie odwrotnie chociaz ze strony partnerki nie ma nic by wspólnie rozwiązac problem. I jak tak ma byc całe zycie to nie chce się pakowac, ale ciągle mam mysl ze moze sie poprawi, bo jednak to byl dobry zwiazek, z pieknymi chwilami. Ehh głupi jestem, ale chciałem sie wyzalic, dziena.

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Wiesz, że to nie jest odpowiednia osoba a mimo to chcesz żeby się udało? Dlczego? Co Cie trzyma? Bo byliście rok? Ok, trwaj w związku jak najdłużej ale i tak będziesz tego później żałował i będziesz mógł mieć pretensje wyłącznie do siebie. Ty chyba lubisz być masochistą.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie ma wspólnej chęci do pracy nad związkiem więc trzeba się rozstać. Przerzucanie winy jest bardzo źle bo Ty podwójnie za to obrywasz. To trzeba wspólnie rozwiązywać problemy i się wspierać a nie dopier$alac drugiej stronie. Imo im szybciej z takiej relacji się uwolnisz tym lepiej
  • Odpowiedz
Ale teraz wiem, że chciałbym by się udało nawet mimo iż wiem, że nie jest to osoba która jest materiałem na żonę czy tam wspolne zycie. Ale jesteśmy już rok i chciałbym by się udało

@mirko_anonim: w sensie masz psychozę? W ogóle co zrobić żeby wejść w związek z nieodpowiednia osobą, tracić na to czas? Trzeba mieć psychoze, być zdesperowanym? Jak do tego doszło
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @BozenaMal

Ty chyba lubisz być masochistą.

Już to słyszałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No tak jak mówię, głupi jestem, przez rok różnie było, widziałem pewne sygnały, ale jednak widziałem, że jej zależy i to mnie trzymało w przekonaniu. No i ten rok był jednak bardzo fajny, pomijając jakieś małe odchyły. Ciężko z tego zrezygnować. Może się przyzwyczaiłem. Po prostu nie potrafię tego odpuscic. Zaczynam liczyc, że z
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Miłość to tutaj jest w jedną stronę, trafiłeś na toksyka i tyle. Teraz albo skończysz ten związek jak najszybciej i ruszysz do przodu, albo będziesz się spotykał co najwyżej z psychologiem. Polecam zaznajomienie się z tematem "Comfortably numb", może zrozumiesz co musisz zrobić w tym wypadku.
  • Odpowiedz
przez rok różnie było, widziałem pewne sygnały, ale jednak widziałem, że jej zależy i to mnie trzymało w przekonaniu.

@mirko_anonim: znasz metodę na dobrego i złego policjanta? Jeden wywołuje dobre a drugi zle emocje. Te metodę wykorzystują dziewczyny, w głównej mierze nieświadomie, aby odłączyć Twoje myslenie. Raz cie przytuli raz opieprzy przesowajac granice gdzie pozostaniesz tylko z opieprzaniem. Red flag o której trzeba wiedziec
  • Odpowiedz
@mirko_anonim szczerze to wbrew pozorom bardzo dobrze może zadziałać jeśli to Ty teraz zerwiesz i na dodatek zrobisz to bardzo stanowczo bez ogródek emocji itp
pańcia skoro nie pracuje nad zwiazkiem i liczy ze to sie rozpadnie i ona to zakonczy bedzie bardzo zaskoczona skad ta zmiana u Ciebie. prawdopodobnie ja mocno zszokujesz, chyba, że np. ma kogos na boku i pisze sobie z lepszym od Ciebie i juz ma w
  • Odpowiedz