Aktywne Wpisy

goferek +321
Jak zjesz mięso w piątek, to spłoniesz w piekle. Chyba, że pojedziesz do województwa obok, wtedy już nie.
#bekazkatoli #heheszki #patologiazewsi
#bekazkatoli #heheszki #patologiazewsi
źródło: 603071896_1304087495090798_3622571235041327090_n
Pobierz
MagicznyMariusz +34
źródło: 1000007068
Pobierz

Pytanie do mikrów z #kielce , jak wam się tu żyje ? Widzicie tu perspektywy czy raczej przeczekujecie przed wyprowadzką ? Studiuję tutaj i miasto jest całkiem przyjemne choć rynek pracy jest troszkę kiepski, z drugiej strony koszty życia są śmieszne w porównaniu z Warszawą gdzie za kawalerkę płaci się więcej niż wynosi minimalna xD Jak wy to widzicie ?
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Ludzie spoza jego miasta pewnie oni rację mają Bo on jest z Kielc i tak już zostanie Czy chcesz tego czy nie Zapamiętaj jedno Że o Kielcach, o Kielcach ta historia Mieście pełnym cudów brudów Śmieci żuli, dziwek, ćpunów Księży, uprzęży, sklepów pełnych węży boa Wystarczy spojrzeć dookoła. (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Pracę mam dobrą, przeniesienie do większego miasta nie dałoby mi odczuwalnie więcej zarobić, a koszty życia w takim Krakowie czy Warszawie o wiele wyższe.
Na plus dużo terenów zielonych i miejsc, gdzie można iść na spacer, chociażby moja ulubiona Karczówka z pięknym widokiem na całe miasto. Na minus trochę mała oferta kulturalna, zwłaszcza lipa z metalowymi koncertami, ale
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Chyba, że pracujesz zdalnie. Do pracy zdalnej dla firm nie z Kielc miasto jest super z racji tego, że jest kompaktowe, masz sporo terenów zielonych i rekreacyjnych, do