Aktywne Wpisy
Jak na to mówicie?
Jak to nazywacie?
- Smoktasy 9.0% (50)
- Siuśki 48.2% (268)
- Susańce 10.4% (58)
- Ćmokańce 32.4% (180)
eazy-e +117
Niezła metamorfoza i antyreklama salonu xD z w miarę normalnej dziewczyny #patologiazewsi
#karyna #p0lka
#karyna #p0lka
Chciałbym mieć żonę. Nawet jakbym był zmęczony i wkurzony pracą czy czymkolwiek to właśnie w domu znalazłbym ukojenie. Zawsze jakby było źle myślałbym "jeszcze trochę i w końcu wracam do domu". Miałbym wsparcie i nie stałbym w miejscu bo chciałaby żebym stawał się leszy. Jakbym miał gorszy okres to wyciągnęłaby mnie z tego. Nie musiałbym mieć znajomych bo ona by była najlepszą przyjaciółką - dzieliła by zainteresowania, jeździła ze mną czy oglądała te same rzeczy. Nie czułym się nigdy samotny. Żeby nie wpaść w rytunę to zaskakiwała by mnie różnymi rzeczami - spontaniczny obiad czy wyjazd. Byłaby dumna ze mnie i okazywała dużo uczucia. Gdybym był chory zaopiekowałaby się. Co roku myślelibyśmy gdzie tym razem pojechać na wakacje i czekali do lata. W zimie nastrojowo urządzili dom i czekali do świąt. Wzajemnie byśmy się tak nakręcali. Dużo uczucia, romantyczności i takiej dziecięcej beztroskości. Po prostu moje życie nabrałoby kolorów.
#przegryw #tfwnogf #slub #zona #zwiazki #relacje #blackpill #relacje #niebieskiepaski #rozowepaski #zycie #takaprawda #gorzkiezale #feels #depresja
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: widać, ze nigdy nie miałeś żony xD
ale tez bym tak chcial eh
Takie atrakcje to mogą mieć chady +8/10 bo każda by się starała o utrzymanie związku choć nie zawsze xD dla przegrywow takich jak my to.... Yyy nic, bo nawet najbrzydsze mogą wyrwać oskarka. Nam pozostało czekać aż wreszcie zrobią Joy z bladerunnera - bo tylko Joy by się tak zachowywała.
@mirko_anonim: chyba w życiu z żadną nie mieszkałeś, dalej to nawet mi się nie chce czytać wynaturzeń odklejeńca XD
Żaden normalny blackpillowiec nie zwiąże się z vitaminką, której trzeba stale robić za emocjonalny tampon i betabankomat.
─────────────────────
· Zaakceptował: grap32
- robienie z siebie ofiary;
- powtarzanie bzdurnych frazesów bez krytycznego myślenia czy refleksji nad swoją osobą;
antagonizowanie płci przeciwnej za samą jej naturę;
I nawet nie próbuj mówić że jest inaczej bo każdy tak taka a później i tak koniec końców trzepie do
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91