Wpis z mikrobloga

@maro103 pewnie ze nie ma problemu, bo ona w tym czasie na tinderze pisze innemu ze jestes słaby, masz małego, wlasnie siedzisz w aucie jak struchlały debil i ona ma czas w najbliższy weekend po 14tej.
  • Odpowiedz
@dnljr: Eeee to jakieś Twoje doświadczenia....
Za dużo zarabiam, by przyszło jej to do głowy. Mam też inne atuty- prawie ideał chłopie
  • Odpowiedz
@R_O_T_T_E_N: W sumie też tak robię, ale nie wynika to z "niechęci" przed powrotem do domu. W samochodzie mam jakiś inny klimat, lepsze wyciszenie, przyjemniejszy fotel ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
bo ona w tym czasie na tinderze pisze innemu ze jestes słaby, masz małego, wlasnie siedzisz w aucie jak struchlały debil i ona ma czas w najbliższy weekend po 14tej.

@dnljr: co jest nie tak z Tobą, że taki wysryw w ogóle przychodzi ci do głowy na sytuację, że facet siedzi chwilę sam w aucie po pracy?
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac nie wchodź na tag przegryw bo się przerazisz. Jest ich tutaj więcej.
Jest nawet taki odklejeniec "pozytywny gosc" co pisze w takim klimacie całe opowiadania xD
Oni jeszcze usilnie twierdzą że przejrzeli naturę kobiet i znają je najlepiej - nigdy z żadna nie gadając.
  • Odpowiedz
@NieBendePrasowac serio to jakiś łeb przeżarty redpillem, czy czymś podobnym. mieszkam razem ze swoją dziewczyną, którą kocham, ale no po prostu lubię otworzyć sobie drzwi samochodu o tej 19, wygodnie rozłożyć fotel w samochodzie i sprawdzić pocztę, zrobić przelewy, obowiązkowe zakupy, spojrzeć na wykop. mieć te 10 minut dla siebie, bo cały dzień spędziłem w pracy z człowiekiem. chwilę posiedzę i idę do góry, bo wiem, że ona czeka i cieszy
  • Odpowiedz
Za dużo zarabiam, by przyszło jej to do głowy.

@maro103: zawsze jest ktoś wyżej od ciebie, zawsze. There is always bigger fish.

@NieBendePrasowac @Sarza01 @wooster nie wszystko co piszą przegrywy na wykopie to prawda, ale kto jest choć trochę przenikliwy i świadomy gatunku ludzkiego, będzie wiedział, że do bajek tym teoriom niestety daleko. Jesteśmy gatunkiem społecznym, nasze DNA nie zmieniło się znacząco od tysięcy lat, wszystko pozostaje
  • Odpowiedz
@MarteenVaanThomm czyli uważasz zakładanie w stylu zero jedynkowym, że większość kobiet to pospolite szony ma sens? Jes to teoria bliska prawdy twoim zdaniem?

Bo wiesz tak się składa że w odroznieniu od klaunów z tagu przegryw ja czy ten kolega wyżej byliśmy w związku z kobietą. Ja byłem 8 lat. Jak sądzisz kto ma perspektywę bliższa prawdy - ktoś kto obcował z tym co ocenia czy ktos kto nigdy tego nie
  • Odpowiedz
@MarteenVaanThomm i b--ń boże nie chce się tutaj uważać za jakiegoś lepszego. Mi bardzo szkoda tych chłopaków.

Ale oni nie mają pojęcia o czym piszą. Zobacz tego asa. On sądzi że kobiety nas oceniają tak samo jak my je. To niema żadnego sensu. Nawet głupie popowe piosenki o tym są. Kobiety myślą emocjami i tak też oceniają ludzi. Ma zły humor, powiedziałeś coś nie tak, coś poczuła - odpadasz. Albo odwrotnie. Tak jest z babami. Nigdy nie wiadomo co siedzi pod kopułą. A tu gość myśli, że są proste i logiczne jak my.

No bardzo dziwne ze żadnej nie miał z takim podejściem xD
Sarza01 - @MarteenVaanThomm i b--ń boże nie chce się tutaj uważać za jakiegoś lepszeg...

źródło: temp_file.png8861518845157766809

Pobierz
  • Odpowiedz
czyli uważasz zakładanie w stylu zero jedynkowym, że większość kobiet to pospolite szony ma sens? Jes to teoria bliska prawdy twoim zdaniem?

@Sarza01: założenie, które podałeś nie jest zerojedynkowe. Byłoby zerojedynkowe gdybyś napisał "wszystkie kobiety to pospolite szony". Ale tak, większość taka jest. Tak samo jak większość mężczyzn jest słabej jakości. Większość ludzi generalnie jest głupia, słaba i prymitywna, nie ma w tym nic odkrywczego.

byliśmy w związku z kobietą. Ja byłem
  • Odpowiedz
@Sarza01: ja serio nie chcę dyskutować o tym czy innym użytkowniku, poruszam tylko tezę, że w żadnej praktycznie polaryzacji nie ma prawdy i tylko prawdy. Podziały nie ułatwiają segregowaniu fusów od kawy. Musisz być otwarty na więcej niż sam widzisz. Dopiero potem to zrozumiesz. Ot, tyle mówię
  • Odpowiedz
@MarteenVaanThomm sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze większość kobiet to szony i większość ludzi jest słabej jakości - to w tej tezie jest prawda i tylko prawda? Bo jakoś nie widzę żebyś był otwarty na cokolwiek stwierdzając takie coś? Jak to jest? Wymagasz odemnie a sam tego nie robisz? XD

Nie chcesz dyskutować o użytkowniku ale mnie ocenić to już spoko? Ja nie wyciagnolem wniosków, nie analizowałem xD kolejny raz sobie zaprzeczasz.

Nigdzie nie napisałem że mi się związek udał, ani że to był jedyny, ale ty już wiesz nie?
  • Odpowiedz
Większość ludzi generalnie jest głupia, słaba i prymitywna, nie ma w tym nic odkrywczego.

@MarteenVaanThomm:
Generalnie tak do Twojej wiadomosci(mam nadzieję że jesteś otwarty :]) statystyka i rozkład prawdopodobieństwa przeczy tej teorii. Można ją uznać w tym świetle wręcz za obaloną. Nie ma możliwości żeby większość była gorsza niż norma.

No chyba że przyjumjesz za normę "głupi, słaby i prymitywny" ale wtedy co byłoby gorsze? Cos musi być po 2 stronach wykresu, musi być
  • Odpowiedz
Jest nawet taki odklejeniec "pozytywny gosc" co pisze w takim klimacie całe opowiadania xD

@Sarza01: niestety, czasem te osoby z przegryw pojawiają się w innych wątkach i piszą swoje urojenia. Tego "pozytywnego" kojarzę i mam go na czarnej, dla mnie niektóre wpisy jego i jemu podobnych podchodzą pod jakieś zaburzenia psychopatyczne. Czasem takie kwiatki zapisuje sobie w notatkach, ale niestety nowy wykop bardzo je ograniczył i chyba nie da się wyświetlać wszystkich zbiorczo, ale taką znalazłem i to raczej nie było trollowanie:

bo to facet ustala zasady jakie panują w związku. I jeżeli facet ustalił, że w piątek przychodzą dziwki, on je rucha, a ona się przygląda, to tak ma być i jak jej się nie podoba to może w---------ć. Byle to było szczere

. Jesteśmy gatunkiem społecznym, nasze DNA nie zmieniło się znacząco od tysięcy lat, wszystko pozostaje takie samo i pewne trendy/schematy po prostu działają od zawsze. Lepiej dla was, żebyście byli choć trochę krytyczni w stosunku
  • Odpowiedz
sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze większość kobiet to szony i większość ludzi jest słabej jakości - to w tej tezie jest prawda i tylko prawda?

@Sarza01: niczemu nie zaprzeczam, gdyby było inaczej statystyki tego ile małżeństw się rozpada byłby inne.

Nie chcesz dyskutować o użytkowniku ale mnie ocenić to już
  • Odpowiedz