@maro103 pewnie ze nie ma problemu, bo ona w tym czasie na tinderze pisze innemu ze jestes słaby, masz małego, wlasnie siedzisz w aucie jak struchlały debil i ona ma czas w najbliższy weekend po 14tej.
@R_O_T_T_E_N: W sumie też tak robię, ale nie wynika to z "niechęci" przed powrotem do domu. W samochodzie mam jakiś inny klimat, lepsze wyciszenie, przyjemniejszy fotel ¯\(ツ)/¯
bo ona w tym czasie na tinderze pisze innemu ze jestes słaby, masz małego, wlasnie siedzisz w aucie jak struchlały debil i ona ma czas w najbliższy weekend po 14tej.
@dnljr: co jest nie tak z Tobą, że taki wysryw w ogóle przychodzi ci do głowy na sytuację, że facet siedzi chwilę sam w aucie po pracy?
@NieBendePrasowac nie wchodź na tag przegryw bo się przerazisz. Jest ich tutaj więcej. Jest nawet taki odklejeniec "pozytywny gosc" co pisze w takim klimacie całe opowiadania xD Oni jeszcze usilnie twierdzą że przejrzeli naturę kobiet i znają je najlepiej - nigdy z żadna nie gadając.
@NieBendePrasowac serio to jakiś łeb przeżarty redpillem, czy czymś podobnym. mieszkam razem ze swoją dziewczyną, którą kocham, ale no po prostu lubię otworzyć sobie drzwi samochodu o tej 19, wygodnie rozłożyć fotel w samochodzie i sprawdzić pocztę, zrobić przelewy, obowiązkowe zakupy, spojrzeć na wykop. mieć te 10 minut dla siebie, bo cały dzień spędziłem w pracy z człowiekiem. chwilę posiedzę i idę do góry, bo wiem, że ona czeka i cieszy
@maro103: zawsze jest ktoś wyżej od ciebie, zawsze. There is always bigger fish.
@NieBendePrasowac @Sarza01 @wooster nie wszystko co piszą przegrywy na wykopie to prawda, ale kto jest choć trochę przenikliwy i świadomy gatunku ludzkiego, będzie wiedział, że do bajek tym teoriom niestety daleko. Jesteśmy gatunkiem społecznym, nasze DNA nie zmieniło się znacząco od tysięcy lat, wszystko pozostaje
@MarteenVaanThomm czyli uważasz zakładanie w stylu zero jedynkowym, że większość kobiet to pospolite szony ma sens? Jes to teoria bliska prawdy twoim zdaniem?
Bo wiesz tak się składa że w odroznieniu od klaunów z tagu przegryw ja czy ten kolega wyżej byliśmy w związku z kobietą. Ja byłem 8 lat. Jak sądzisz kto ma perspektywę bliższa prawdy - ktoś kto obcował z tym co ocenia czy ktos kto nigdy tego nie
czyli uważasz zakładanie w stylu zero jedynkowym, że większość kobiet to pospolite szony ma sens? Jes to teoria bliska prawdy twoim zdaniem?
@Sarza01: założenie, które podałeś nie jest zerojedynkowe. Byłoby zerojedynkowe gdybyś napisał "wszystkie kobiety to pospolite szony". Ale tak, większość taka jest. Tak samo jak większość mężczyzn jest słabej jakości. Większość ludzi generalnie jest głupia, słaba i prymitywna, nie ma w tym nic odkrywczego.
@Sarza01: ja serio nie chcę dyskutować o tym czy innym użytkowniku, poruszam tylko tezę, że w żadnej praktycznie polaryzacji nie ma prawdy i tylko prawdy. Podziały nie ułatwiają segregowaniu fusów od kawy. Musisz być otwarty na więcej niż sam widzisz. Dopiero potem to zrozumiesz. Ot, tyle mówię
@MarteenVaanThomm sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz ze większość kobiet to szony i większość ludzi jest słabej jakości - to w tej tezie jest prawda i tylko prawda? Bo jakoś nie widzę żebyś był otwarty na cokolwiek stwierdzając takie coś? Jak to jest? Wymagasz odemnie a sam tego nie robisz? XD
Nie chcesz dyskutować o użytkowniku ale mnie ocenić to już spoko? Ja nie wyciagnolem wniosków, nie analizowałem xD kolejny raz sobie zaprzeczasz.
Większość ludzi generalnie jest głupia, słaba i prymitywna, nie ma w tym nic odkrywczego.
@MarteenVaanThomm: Generalnie tak do Twojej wiadomosci(mam nadzieję że jesteś otwarty :]) statystyka i rozkład prawdopodobieństwa przeczy tej teorii. Można ją uznać w tym świetle wręcz za obaloną. Nie ma możliwości żeby większość była gorsza niż norma.
No chyba że przyjumjesz za normę "głupi, słaby i prymitywny" ale wtedy co byłoby gorsze? Cos musi być po 2 stronach
źródło: temp_file.png1614813314209991847
PobierzŻonka wie i nie ma problemu...
Za dużo zarabiam, by przyszło jej to do głowy. Mam też inne atuty- prawie ideał chłopie
@dnljr: co jest nie tak z Tobą, że taki wysryw w ogóle przychodzi ci do głowy na sytuację, że facet siedzi chwilę sam w aucie po pracy?
Jest nawet taki odklejeniec "pozytywny gosc" co pisze w takim klimacie całe opowiadania xD
Oni jeszcze usilnie twierdzą że przejrzeli naturę kobiet i znają je najlepiej - nigdy z żadna nie gadając.
@maro103: zawsze jest ktoś wyżej od ciebie, zawsze. There is always bigger fish.
@NieBendePrasowac @Sarza01 @wooster nie wszystko co piszą przegrywy na wykopie to prawda, ale kto jest choć trochę przenikliwy i świadomy gatunku ludzkiego, będzie wiedział, że do bajek tym teoriom niestety daleko. Jesteśmy gatunkiem społecznym, nasze DNA nie zmieniło się znacząco od tysięcy lat, wszystko pozostaje
Bo wiesz tak się składa że w odroznieniu od klaunów z tagu przegryw ja czy ten kolega wyżej byliśmy w związku z kobietą. Ja byłem 8 lat. Jak sądzisz kto ma perspektywę bliższa prawdy - ktoś kto obcował z tym co ocenia czy ktos kto nigdy tego nie
@Sarza01: założenie, które podałeś nie jest zerojedynkowe. Byłoby zerojedynkowe gdybyś napisał "wszystkie kobiety to pospolite szony". Ale tak, większość taka jest. Tak samo jak większość mężczyzn jest słabej jakości. Większość ludzi generalnie jest głupia, słaba i prymitywna, nie ma w tym nic odkrywczego.
Nie chcesz dyskutować o użytkowniku ale mnie ocenić to już spoko? Ja nie wyciagnolem wniosków, nie analizowałem xD kolejny raz sobie zaprzeczasz.
Nigdzie
@MarteenVaanThomm:
Generalnie tak do Twojej wiadomosci(mam nadzieję że jesteś otwarty :]) statystyka i rozkład prawdopodobieństwa przeczy tej teorii. Można ją uznać w tym świetle wręcz za obaloną. Nie ma możliwości żeby większość była gorsza niż norma.
No chyba że przyjumjesz za normę "głupi, słaby i prymitywny" ale wtedy co byłoby gorsze? Cos musi być po 2 stronach