@saycool: moim zdaniem idealne połączenie iOS i Androida to EMUI z huaweia. Serio, nigdy tak wygodnie nie korzystało mi się z telefonu pod kątem interfesjów/funkcjonalności
@saycool: Odpowiem krotko dlaczego wole iPhone. Na androidach sa opoznione powiadomienia. Dla mnie alerty o zmianach kursow rynkow finansowych sa krytyczne i nie moge sobie pozwolic na jakiekolwiek opoznienia. iOS za kazdym razem dostarcza powiadomienia bezproblemowo i natychmiastowo, nigdy nie mialem z tym klopotu.
Na androidzie jest cos takiego co nazywa sie google doze i powoduje to ze powiadomienia moga byc odroczone nawet do momentu gdy odblokujesz telefon i wtedy dopiero zalewa
@saycool: Dla mnie największymi zaletami są imessage, live photos i najlepsza kopia zapasowa 1:1. To są rzeczy których najbardziej mi brakowało na andku jak się na parę lat przesiadłem.
@saycool: ludzie to kupują bo to system dla mas, smartfon dla mas, fotki robi dobre, muzyka gra dobrze, aplikacje są odpicowane pod jeden telefon, funkcjonalność mimo 14 wersji gorsza niż miui z 2019 roku xD jedyne co jest dobre to macbooki czy ipad pro z rysikiem, ale to też zależy od preferencji, ja używam macbooka i siedzę bardziej na mac osie bo system po prostu działa, do tego gesty w
Nie No ziom ze wszystkim się zgadzam, ale AirPods Pro to porażka w tej cenie. Okej samo działanie i komunikacja ze sprzętem Apple jest fantastyczna, ale jakość dźwięku jest porównywalna do słuchawek za 300/400 zł.
@Insiders nie rozumiem jak można zrobić gest cofnij od lewej krawędzi szczególnie jak ktoś korzysta z pro maxa, jak tu wówczas korzystać z telefonu jedną, prawą ręka?
Reszta jak np. wspominany Revolut działa jak trzeba. Na iOS też się zdarzy problem z powiadomieniem Messangera ale rzadziej niż na S23.
@saycool: Nie, revolut nie działa jak trzeba i nie wmawiaj sobie tego, bo uwaga, implementacja alertów w appce revoluta na androidzie nie wysyła instant notyfikacji, tylko jest custom logika. Czego na iphone nie można napisać xD
#scam #ruleta #h----d #instagram Czemu Instagram twierdzi że to nie jest scam i nie chce usuwać takich treści xD Profil to nie fake.Ogolnie dużo scamu jest u niej reklamowana i przy każdym Instagram uważa że jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°)
Na androidach sa opoznione powiadomienia. Dla mnie alerty o zmianach kursow rynkow finansowych sa krytyczne i nie moge sobie pozwolic na jakiekolwiek opoznienia. iOS za kazdym razem dostarcza powiadomienia bezproblemowo i natychmiastowo, nigdy nie mialem z tym klopotu.
Na androidzie jest cos takiego co nazywa sie google doze i powoduje to ze powiadomienia moga byc odroczone nawet do momentu gdy odblokujesz telefon i wtedy dopiero zalewa
Nawet nie zauwzylem piszac swoj komentarz.
Nie No ziom ze wszystkim się zgadzam, ale AirPods Pro to porażka w tej cenie. Okej samo działanie i komunikacja ze sprzętem Apple jest fantastyczna, ale jakość dźwięku jest porównywalna do słuchawek za 300/400 zł.
@thority serio? gdzie?
@saycool: przecież natywnego nagrywania Samsung też nie oferuje w PL.
@Dorodny_Wieprz jaki wilk z wall street xD
@gusguster u mnie też rodzina na iPhonach i dlatego rozważam zmianę.
@Sterling_Archer możesz wymienić powody dla
@saycool: Nie, revolut nie działa jak trzeba i nie wmawiaj sobie tego, bo uwaga, implementacja alertów w appce revoluta na androidzie nie wysyła instant notyfikacji, tylko jest custom logika. Czego na iphone nie można napisać xD