Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 102
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 13
@Insiders: W Androidzie jest systemowy gest cofnij od lewej lub prawej strony ekranu i działa w każdym miejscu. W iPhone w niektórych apkach jest gest od lewej, w niektórych od góry, ale jest sporo miejsc gdzie trzeba kliknąć w konkretnym miejscu - zazwyczaj w lewym górnym rogu :(
Aparat w Samsungu uruchamia się szybciej, bo już wyjmując z kieszeni podwójnie klikam power i mam włączony, do tego działa to z
  • Odpowiedz
  • 1
@saycool A ja przewrotnie zapytam jak wygląda jakość zdjęć w s23? cały czas wącham się między tymi telefonami ale z tym Samsungiem wychodzą cyrki z rozmazanymi fotkami
  • Odpowiedz
@Insiders: Niby jest ale działa tam gdzie srapple czy to twórcy aplikacji sobie uwidzą. Na Samsungu czy tam androidzie, nie wiem czyj to dokładnie "ficzer" działa zawsze, przy każdej czynności/apce.
  • Odpowiedz
to zawsze jest ciężkie, szczególnie jak masz kupę nawyków z andka, a jak ci nie pasuje, to cóż, masz 14 dni na zwrot
  • Odpowiedz
  • 1
@lgc89: Tak, z bliska fotka w jednym miejscu nieco rozmazana ale tekst nadal czytelny. Normalne fotki robi ok.
Jakość zdjęć na podobnym poziomie. Wideo minimalnie lepsze na iPhone. Natomiast LivePhotos i jego późniejsze wykorzystanie zauważalnie lepsze na Apple.
  • Odpowiedz
@saycool uwaga, leci. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

1. Brak historii połączeń z wybranym kontaktem. Na iOS mam okienko notatek, ale spisywać notatkę za każdym razem po rozmowie? Bez przesady.

2. Brak natywnej możliwości robienia długich screenów w innych aplikacjach. Ograniczenie do Safari i to z zapisem do PDF jest słabe. Rozwiązanie? Zewnętrzna aplikacja. Niby jakaś opcja, ale wolę
  • Odpowiedz
  • 0
@OneNightInTokyo: hmm, wydaje mi się że:
1. Jak w dialerze klikniesz na informacje o kontakcie to masz historię.
3. Zwykły schowek synchronizuje się pomiędzy urządzeniami. Chyba, że chodzi Ci o multischowek z historią taki jak jest w Gboard?
5. Teraz jest bida, ale mam cichą nadzieję, że iOS 17 w końcu otworzy się na Polskę ;)
7. Na samsungu w domyślnej apce SMS też się nie da ( ͡°
  • Odpowiedz