Aktywne Wpisy
kastrator2 +227
1. Firma zarabia pieniądze. Od tego odprowadza podatek.
2. Z zarobionych pieniędzy przelewa Ci wypłatę. Od tego odprowadza podatek.
3. Za otrzymane pieniądze zwane wypłatą odprowadzasz podatek.
4. Za wypłatę możesz sobie kupić produkt, w którym zawarty jest podatek.
5. Kupiony produkt możesz sprzedać. Od tego od określonej kwoty odprowadzasz podatek. Kupujący również.
Przecież
2. Z zarobionych pieniędzy przelewa Ci wypłatę. Od tego odprowadza podatek.
3. Za otrzymane pieniądze zwane wypłatą odprowadzasz podatek.
4. Za wypłatę możesz sobie kupić produkt, w którym zawarty jest podatek.
5. Kupiony produkt możesz sprzedać. Od tego od określonej kwoty odprowadzasz podatek. Kupujący również.
Przecież

Brant +46
Co można powiedzieć zarówno na #konkurschopinowski i na #f1?
źródło: 20251019_214145
Pobierz

źródło: temp_file.png7702740629195188208
PobierzAparat w Samsungu uruchamia się szybciej, bo już wyjmując z kieszeni podwójnie klikam power i mam włączony, do tego działa to z
Jakość zdjęć na podobnym poziomie. Wideo minimalnie lepsze na iPhone. Natomiast LivePhotos i jego późniejsze wykorzystanie zauważalnie lepsze na Apple.
1. Brak historii połączeń z wybranym kontaktem. Na iOS mam okienko notatek, ale spisywać notatkę za każdym razem po rozmowie? Bez przesady.
2. Brak natywnej możliwości robienia długich screenów w innych aplikacjach. Ograniczenie do Safari i to z zapisem do PDF jest słabe. Rozwiązanie? Zewnętrzna aplikacja. Niby jakaś opcja, ale wolę
1. Jak w dialerze klikniesz na informacje o kontakcie to masz historię.
3. Zwykły schowek synchronizuje się pomiędzy urządzeniami. Chyba, że chodzi Ci o multischowek z historią taki jak jest w Gboard?
5. Teraz jest bida, ale mam cichą nadzieję, że iOS 17 w końcu otworzy się na Polskę ;)
7. Na samsungu w domyślnej apce SMS też się nie da ( ͡°
1. Hmm zobaczę w tym miejscu. W Samsungu dostep do historii połączeń mam z poziomu listy kontaktów. Wchodzę w kontakt i wyświetlam historię
2. Tak, multischowek. Możliwość skopiowania tekstu na iPhone i wklejenie na iPadzie mnie nie urządza. ;D
4. Da się, jeszcze jak.
źródło: temp_file.png7897956228192681783
Pobierzźródło: temp_file.png325480815803787155
PobierzNo i na iOS aplikacja Wykopu jest poniżej krytyki.