Aktywne Wpisy

Salido +407
Minął 4. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
źródło: 1-433025-28
Pobierz

Mam macbooka air iPhona zegarek i airpodsy ekosystem i połączenie pomiędzy tymi urządzeniami to inna liga z androidem zawsze coś nie grało albo powiadomienia przychodziły na inne zegarki późno albo w ogóle nie przychodziły a tutaj kręcę koronę i zmieniam głośność bez żadnych problemów albo otwieram lapka a
@saycool: pierwszy powod - kupilem ipada (do zastosowan profesjonalnych - produkcja muzyki) i przyzwyczailem sie do systemu zanim jeszcze kupilem iphone. Integracja ios z oprogramowaniem i kompatybilnosc z profesjonalnym hardware (interfejsy audio, miksery cyfrowe itp) to plug and play jak w obecnych systemach na duze komputery. W androidzie to nie istnieje. Drugi powod - dotychczas kupowalem flagowce raz na 2-3 lata, ostatnio bardziej
To co wyróżnia Apple to nie chodzenie na kompromisy, innowacyjność, jakość oraz design z najwyższej półki.
Podzielę się jednym przemyśleniem, moim zdaniem prawdziwym biznesowym pro tipem, który został zrozumiany przez największych, m.in. Nike, Apple, Coca Cola czy Elona Muska (przy Tesli, choć tutaj częściowo). Stwórz produkt premium, najwyższej jakości, ale
Apple -> kupuj premium na youtubie xD
Jedna mała rzecz a by mnie szlag trafił przy reklamach na youtubie :P
Imo S23 Ultra to lepszy telefon niż 14 pro(Max).
Sam mam trochę inne problem. Jestem zamknięty w rezerwacie, bo uważam, że reszta sprzętu jest najlepsza dla mnie - iPad, airpodsy, MacBook, Apple TV, airtagi. Zegarek jest ok, ale brzydki. Telefon od Apple natomiast strasznie mnie denerwuje, a najbardziej ta klawiatura i brak podpowiedzi. Zewnętrzne mi nie pasują. Dla mnie jedyne plusy iP to synchronizacja z systemem oraz wygląd.
ostatecznie wziąłem s23+ na nie jestem niestety w 100% zadowolony ale to kompromis na który musze iść.
- AirPodsy Pro 2 bo mają jedne z lepszych ANC (korzystam podczas lotów)
- AirTagi na ten moment bez konkurencyjne, no i dobrze wiedzieć czy mnie ktoś nie śledzi ;)
- Macbooka i iPada już mam więc fajnie by było, żeby i telefon z nimi gadał, ale jakoś bardzo mi na tym nie zależy
- Apple Watch też mi chodzi
@Bardak: Nie czytam redaktorów, tylko sam sprawdzam. Jeśli ktoś nie zauważył, że Xiaomi zmienia wizerunek i jakość na rzecz ceny to chyba przespał ostatnie dwa lata. Koniec końców, cenę dobił najdroższy model, który wciąż kosztuje 3/5 najdroższych Samsungów i Jabłek, a dostępna wciąż jest cała rodzinka dużo tańszych
Może tak, może i nie. Bazowy Samsung s23 lub iPhone 14 miały pewne cyrki i oszustwa, które sprawiają, że znajdą się chętni na najdroższe Xiaomi. Ja osobiście bym ruszył po Pixela.
PS> Tak, wiem, od 6k można już dostać S23 Ultra.