Aktywne Wpisy
kot_kustosz +749
Namalowałam kota przy mięsnym stole i zapozowałam z plastrami sopockiej na ryju ( ͡º ͜ʖ͡º)
W komentarzu foto modela ʕ•ᴥ•ʔ
Farby akrylowe na płótnie 50x70
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #malarstwo #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #pokazmorde
W komentarzu foto modela ʕ•ᴥ•ʔ
Farby akrylowe na płótnie 50x70
tag: #kotkustosz
ig: https://www.instagram.com/kot_kustosz/
#pokazkota #tworczoscwlasna #kitku #malarstwo #rysujzwykopem #humorobrazkowy #koty #pokazmorde

Janusz_Conway +892
Wrzucamy ryje które zasługują na proces po 15.10, ode mnie ten aparatczyk:
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego
#tusk #bekazpisu #wybory #tvpiscodzienny #marsz #galeriazdrajcownarodupolskiego

- wrzucaniu na luz 300 metrów przed czerwonym światłem i toczenie się z prędkością 15 km/h,
- ruszaniu tak powoli, że te 50 km/h, to i tak rzadko osiągał,
- zostawianiu przestrzeni długości co najmniej jednego auta do poprzedzającego pojazdu na skrzyżowaniach, przed światłami, co powodowało że kilka innych samochodów już nie mogło wjechać na skrzyżowanie,
Każde trąbienie odbierał jako osobisty sukces, że sprowokował frustrata XD
Takich ludzi jest niestety mnóstwo. Może i jeżdżą zgodnie z przepisami, ale tylko i wyłącznie myślą o sobie, powodując na drodze zamieszanie i wprowadzając chaos.
Nie jeździ się szybko, ale dynamicznie i stara się myśleć również o innych użytkownikach drogi...
#motoryzacja #polska #samochody #polskiedrogi
btw. ten trzeci punkt to jest #!$%@? plaga w Warszawie. Najśmieszniejsze jest to że ci zamulacze którzy jadą 40 i zostawiają tak duży odstęp potrafią przyspieszyć gdy zapali się pomarańczowe a nawet przejeżdżają na czerwonym. A Ty stój i czekaj na kolejne światła przez debila.
@mpk794: Odważna teza. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kropla_bez_kitu_benc: A co tu złego? Sam jak widzę, że się zmienia na czerwone to puszczam gaz i się dotaczam na biegu - jaka różnica, czy dojadę tam 4 sekundy później, jednocześnie nie spalając dzięki temu paliwa JEŻELI I TAK JEST CZERWONE? Wolisz szybciej stać przed światłami, czy po prostu jesteś z tych co na światłach muszą
- kończy się, gdy trzeba pod sklepem/targiem/kościołem/kumpla domem stanąć na zakazie, przy skrzyżowaniu albo na chodniku,
- kończy się, gdy przejeżdża ciągłą, bo on skręca, a nie będzie takiego łuku robił pod posesje,
- kończy się, gdy przejeżdża znak stop, bo go nawet nie zauważył, bo on tu 20 lat jeździ,
- kończy się, gdy mija zieloną strzałkę,
- kończy się, gdy wymusza pierwszeństwo na rowerzyście, bo pewnie
Jedziesz to jedziesz i na tym się skupiasz, a nie grzebiesz w telefonie na światłach, dynamiczna i sprawna jazda jest elementem egzaminu. Za
@Wygryw_z_wyboru: raz taki agent przejechał na już palącym się z sekundę czerwonym. Wcześniej oczywiście przepisowe 40, a po przyspieszeniu poszła smuga niczym z 20L ciężarówki-dragstera xD
@imargam_2137: już widzę minę, jak mu ktoś w tę przestrzeń wjeżdża xD
@Rachey: to, że jeśli jadą za nim auta, to
A właśnie "wleczenie się" powoduje, że mniej samochodów rusza od zera, co ABSOLUTNIE ZAWSZE jest szybsze niż