Aktywne Wpisy
konstanty400 +73
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.

źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
luckylukk +56
Ostatnio Waluś się skompromitował, a teraz drugi idol polskiej prawicy. Przecież gość nie podał dosłownie nawet 1 argumentu na swoje racje
#kanalzero
#kanalzero
@Breezer9222: Zgadzam się w 100%. Ja pracuję na uczelni i mi to odpowiada, ale jakbym musiał zmienić pracę to wolę zostać kierowcą ciężarówki albo przyuczyć się na elektryka niż iść siedzieć w biurze. Siedziałem w biurze parę lat jeszcze dorabiajac na
@wedkarzyk: Pracowałem w budowlance jeszcze na studiach po rodzinie fuchy bo oni się tym zajmują a jak później zarabiałem marnie w IT wykorzystałem kasę na wkład własny, remontowałem ruiny od zera do eleganckiego mieszkanka. W sumie tak zrobiłem z mieszkaniami o powierzchni około 250-300m2 więc trochę roboty było - w sumie z
Hahaha gorszej glupoty nie czytałem xD
Pracuje jako maszynista w zbiorkomie, 3zm, tak wygląda mój przykładowy
źródło: temp_file.png6487149687530429807
PobierzO, to mnie kompletnie ominęło to. No to wymówka mi odpadła i mogę pomyśleć czy faktycznie chcę się przebranżowić.
@AdamKarolczak02137: Gdzie masz stres w wykończeniówce?
Jeden kierowca samolotu, drugi programista 30k, trzeci zarabiał marnie w IT, ale kupował mieszkania 300 metrów xDDDDD
Dla mnie idealny system pracy.
@sruba_m3: ja bym bardziej powiedział, że praca na pełen etat i poświęcenie 8 godzin dziennie przez 5 dni w tygodniu na pracę to rak. Prawda jest taka, że ludzie godzą się na takie życie przede wszystkim ze względów ekonomicznych. Chociaż są też ludzie, którzy nie potrafią sami spożytkować swojego wolnego czasu, więc im praca może nadać jakiś sens w życiu, no i są też ludzie, którym
@Breezer9222: xD