Wpis z mikrobloga

W sumie to się nie dziwię że tak się to skończyło w #piripiri w Lublinie. Kilka miesięcy temu byłem tam skosztować tego słynnego kratowego kebaba w kraftowym lokalu i zastał mnie widok jak na zdjęciu. Kraftowa krajalnica do kratowego mięsa przechowywana na kraftowej kracie po kraftowym piwie. Jak myślicie, czy było to zgodne z zasadami sanitarnymi? Moja opinia w google po kilku dniach już była zdjęta.
#salmonella #lublin #mrkrycha
Chorazy_Torpeda - W sumie to się nie dziwię że tak się to skończyło w #piripiri w Lub...

źródło: temp_file.png8469635126501649814

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@Chorazy_Torpeda: to już panowie z Bangladeszu, którzy mają lokal blisko mnie, ogarnęli podstawy higieny. Dwa razy byłem w Piri Piri i wystarczy. Już prędzej wybiorę dobrą kulkę mocy niż przehajpowany krafowy kebab, który jest drogi i w smaku bez fajerwerków xd
  • Odpowiedz