Aktywne Wpisy
Asamii +13
sols +301
Witam! To będzie krótki osobisty opis. Poszukuję na wykopie osób które miały operacje wady serca (pamiętam dziewczynkę z połowy grudnia 1996 roku z Centrum Zdrowia Dziecka, mam nadzieję że żyjesz i czujesz się dobrze pamiętam że operacje przeżyłaś z komplikacjami bo tak jak wtedy w wieku 8 lat ja, byliśmy przez jakiś czas po drugiej stronie życia) Rodzice mi wszytsko opowiedzieli miałem reanimacje a matka zemdlała wtedy. Na szczęście minęło 27lat a

112 - pierwsza setka w tym sezonie, pierwsza jazda pociągiem eskera i pierwsza wyprawa po kwadraty do powiększenia niebieskiego. No i mamy to - wskoczył 30x30. 4 godziny snu dawały się we znaki podczas jazdy, o ile ujebów praktycznie nie było, to walczyłem aby nie zasnąć. Przez prawię połowę drogi wiatr przypominał o swoim istnieniu ale powrót to już z wiatrem w plecy. Zimnym wiatrem. Wczorajszy deszcz pomógł i piaszczyste drogi polne dało się jakoś przejechać. Poza ostatnią, która już zdążyła przeschnąć, ale tylko niecały kilometr pchałem rower. Z rana było całkiem rześko, lekko mnie wypizgało i nie ściągałem nogawek/bluzy, a w planie było wracać na krótko. Generalnie jestem zadowolony z tej trasy. Sporo fajnych asfaltów , szuterków premium i fajnych leśnych dróg. Jakby wywalić polne drogi i nawroty po kwadraty to wyszła by całkiem przyjemna pętla w okolicy Złotowa.
30x30 osiągnięte, plan na ten sezon to 38x38. Trasy już zaplanowane, wszystkie zaczynać się będą dojazdem na miejsce pociągiem. 8 wycieczek, jak pogoda dopisze to w sierpniu powinien być koniec.
#rowerowyrownik #kross #gravel
Skrypt | Statystyki
@czet: takie cieszą najbardziej (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jeszcze chwila i zakwadracimy całą Polskę.