Wpis z mikrobloga

@Azura: Dziwne, żeby w tym kontekście nie pojawiło się nic o jego rodzeństwie, które też trafiłoby do rodziny zastępczej, a jeszcze wcześniej ten kolega powinien mieć problemy związane z tym dzieckiem, którym musiałby się opiekować, bo ojciec to alkus.
Jednak w tej historii rodzeństwo nie pojawia się w żadnym momencie - znaczy to, że go nie ma.
Oczywiście można powiedzieć, że dziecko też zmarło przy porodzie, ale to też jest
  • Odpowiedz
@norbert_heniu: jak nie bait to trzymaj się tam. Leki nasenne/psych+ alko juz widziałem kilka przypadków że komuś po tym odwalalo, słyszał głosy, albo widział dziwne rzeczy, znajomego matka miała schizofrenie i skończyła pod autem. Głupio to zabrzmi ale jak się to czyta to człowiek docenia że miał w miarę normalna rodzinę i dzieciństwo bez większych problemów
  • Odpowiedz
@norbert_heniu: Wrzuć jakieś wasze zdjęcie bo inaczej bait. Aczkolwiek tacy ludzie zdeptani od najmłodszych lat istnieją na prawdę i sam musiałem walczyć z odrzuceniem z powodu małego wzrostu. Próbowali ze mnie zrobić psychola, byłem kozłem ofiarnym dla klasy i nauczycieli. Dzisiaj z----------ą za minimalną, a ja cieszę się życiem i pieniędzmi gdyż zamiast n---------ć w tibię poświęciłem się pasjom, które okazały się dochodowe.
  • Odpowiedz
w każdym z nas jest coś z przegrywa, u jednego więcej, u drugiego mniej, więc każdego szkoda bo z nim umiera jakby cząstka nas
  • Odpowiedz