Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Czy powinienem się martwić o zaproszenie na Facebooku od fryzjerki? Ⓘ
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.
Witam, mój facet otrzymał zaproszenie na Facebooku od fryzjerki, do której chodzi od 3 miesięcy (widzę, ze ona ma 1200 znajomych, jest starsza od niego jakieś 5 lat, nie jest właścicielką tego salonu). Widziałam, że ma kilkunastu facetow w znajomych z naszej miejscowosci w podobnym wieku do nas, którzy są i singlami i mają zony, wiec obstawiam, ze tez jej klienci.

kamil-tumuletz +161
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Mam nadzieję, że plan wyjścia z obecnej sytuacji do wakacji znacząco u Ciebie przyśpieszy. Trzymamy tutaj wszyscy kciuki (ʘ‿ʘ)
Tak sobie z ciekawości przejrzałem Twoje starsze wpisy. (Bezsenność mocno(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■))
Dzięki za ten „pamiętnik”. Niby niczego mi nie brakuje, ale mam ostatnio mocnego doła, staram się jak najbardziej doceniać dobre rzeczy w moim życiu i powoli jakoś odbudować głowę.
Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej się również u Ciebie ułożyło! (。◕‿‿◕。)