Aktywne Wpisy

daeun +183
Nie jest tajemnicą, że 95% ludzi, którzy mają jakieś tatuaże to:
- zwykła patologia, najczęściej sebki i karynki z bloków, wannabe gangsterzy albo recydywisci
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki kopiujące chore zachodnie wzorce
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
Jak widzę typa z tatuażem to rzygać mi się chce.
- zwykła patologia, najczęściej sebki i karynki z bloków, wannabe gangsterzy albo recydywisci
- ludzie o niskim ilorazie inteligencji, którzy ślepo podążają za modą
- zakompleksieni ludzie, którzy myślą że tatuażem się upiększą
- głupie, nieukształtowane umysłowo julki kopiujące chore zachodnie wzorce
- ludzie z zaburzeniami psychicznymi (borderline, zaburzenia dwubiegunowe, schizofrenia).
Jak widzę typa z tatuażem to rzygać mi się chce.

Lujdziarski +50
Mortadella w bułce tartej, początek lat 2000. Bierze mnie na wymioty, jak sobie tylko o tym przypomne XD

40-letni Robert Lewandowski wrócił do Pruszkowa. Jednak częściej niż z piłką przy nodze, widziany jest z małpką w dłoni. Nie podniósł się po rozwodzie z żoną. Stracił wszystko: dzieci, karierę, majątek. W przerwach pomiędzy jednym a drugim cugiem alkoholowym, na prośbę starych kolegów grywa w pokazowych meczach, w drużynie old-boyów Znicza na pozycji stopera. Zapomniany... zniszczony...zatracony.
Warszawa.
W tym samym czasie w apartamencie, który sąd przyznał jej podczas rozwodu, na ostatnim piętrze wieżowca przy ulicy Złotej 44, na kanapie rozsiada się ekipa Dzień Dobry TVN. Ania opowie co przeżyła podczas rozstania. Doradzi wszystkim kobietom w Polsce, wyzna wszystko o traumie jaka spotkała ją..... i Alvaro.
#lewandowski #lewandowska #alvaro #p0lka #afera #blackpill #logikarozowychpaskow
Jeden z najlepszych środkowych napastników w historii piłki nożnej dla #p0lka to za mało. Każda prędzej czy później będzie chciała do swojego życia wprowadzić trochę egzotyki.
@pilot1123:
Nie obroci I jeszcze bedzie przepraszal Anie, ze byl dla niej niewystarczajacy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora