Aktywne Wpisy

Graner +22
klubzangli +6
błagam powiedzcie mi, czy wy też pierzecie wszystko po jednym wyjściu z domu? chyba już tracę rozum albo k---a może to ja jestem w błędzie, nie wiem. moja dziewczyna za każdym razem kiedy wraca do domu z pracy, pierwsze co robi to w-------a wszystko co miała założone na sobie do pralki- wiadomo bielizna, koszulka jak spocona, ale tak samo spodnie, bluza, swetry, no dosłownie wszystko za wyjątkiem kurtki. nie jestem w stanie

Wiadomo LIDL >>>>>> BIEDRONKA
c--j z tym że u Niemca drożej.
- ale w sklepie czyściej
- sklep nie przypomina j------o escape room'u
- na podłodze nie ma jakiejś czarnej mazi do której możesz się przykleić
- i nie ma tak zwanego losowania, czego dzisiaj nie kupisz. Bo pracownik wpadnie na zajebisty pomysł, żeby postawić 2 metrową paletę towaru przy regale z makaronem itp.
Ale mnie zastanawia jeden fakt, czy lidl ma jakieś umowy szeptane z chudopachołkami? Bo kiedy bym nie poszedł do lidla to ktoś stoi pod wejściem głównym i prosi o pieniądze.
wadą Biedronki jest to, że często jest upychana w zbyt małych lokalnych, Lidl jest zawsze (chyba) budowlany jako wolnostojący i ma swoje standardy metrażu sklepu. ale jakby nie patrzeć wolnostojące czy te po remontach jakościowo są kilka poziomów wyżej.
źródło: temp_file.png1493393816489292331
Pobierz@kodecss: no nie wiem.
Może i posprzątane ale często ciąg chłodniczy przerwany, znacznie częściej niżw biedrze, przez co towary z lodówek popsute lub psują się na długo przed terminem ważności.
co chwilę komunikat
ZAPRASZAMY DO KAS SAMOOBSŁUGOWYCH
i dalej cos w stylu że jeśli nie pasuje to tradycyjne kasy też są otwarte
czasami włączają to co minute/dwie
@epicentrum_chaosu: to prawda, ja też czasem jestem zdezorientowany. Ale pomyśl jaka to odczłowieczająca praca. Nie chciałbym żeby dla mojego odrobine lepszego komfortu ktoś musiał 40 godzin tygodniowo z---------ć w takiej robocie w ciszy, zamiast uprzyjemnić ją sobie rozmową. Co prawda ja bym na ich miejscu wolał posłuchać sobie podkastu, ale na to raczej
@kodecss: jak drożej jak taniej?
Biedra to syf ale jest kilka fajnych produktów które można tanio tam kupić a niektóre rzeczy są lepsze niż w lidlu np produkty które ci się nabijają z obniżką bez programu lojalnościowego jak coś jest