Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 74
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kodecss Wadą Lidla jest chamstwo z zamykaniem wszystkich zwykłych kas i wręcz zmuszanie do korzystania z samoobsługowych.
Druga rzecz, która mnie wku... to gadanie kasjerów przez te słuchawki. Nie wiem, czy kasjer coś do mnie mówi, czy do kogo, potrafią pieprzyć cały czas o bzdurach.
  • Odpowiedz
@kodecss: współczuję ci takich doznań w biedrze. U mnie na dzielni biedra jest luksusowa ;) Nigdy nie widziałem palety zastawiającej towar, podłogi czyste, towar zawsze jest. I tak, żule zawsze stoją przy lidlach, nie spotkałem się jeszcze z wyłudzaczem kasy pod biedrą.
  • Odpowiedz
@Tryggvason: to akurat prawda. też mnie te kurły zmusiły do płacenia kartą, i ugiąłem się przed tym opresyjnym reżimem.
ale przy 4 kasach czynna tylko jedna, kolejki po kilkadziesiąt osób, a te flądry z kas, łażą bezproduktywnie po sklepie.
parszywa zagrywka...
  • Odpowiedz
@Wink: Nie dzbanie. Skoro ty nie masz żadnego szacunku do siebie, nie znaczy, że inni też mają tak niskie poczucie wartości. Widać to po twojej wypowiedzi. Osoba, która obsługuje klientów ma mieć kontakt z klientem. Niech sobie kasjerzy rozmawiają o pierdołach, ale poza salą sprzedaży. To tak samo jakbyś gdziekolwiek poszedł cokolwiek załatwić, a osoba, która cię obsługuje robiła to rozmawiając cały czas przez telefon.
  • Odpowiedz
@Wink @epicentrum_chaosu no nie wiem, ja lubię chodzić do Lidla, ale też mi się wydaje, że obsługa jest tam najmniej miła i przystępna dla klientów xD babka potrafiła na mnie warknąć "to kartą czy gotówką?!", bo nie usłyszała, że mówiłam kartą, bo peplała sobie przez słuchawki xD kiedyś też typiara naskoczyła na mnie, bo korzystając z osoby dopiero wchodzącej do sklepu weszłam z powrotem przez te drzwi automatyczne do przedsionka,
  • Odpowiedz
@fuechsinn: No na mnie nafuczała baba w biedronce i jeden zjeb się p-------ł o korzystanie z telefonu podczas zakupów. I jakieś wnioski mam z tego wyciągnąć?

Za to pani w lidlu była wczoraj miła. Olaboga, chyba zaraz w głowie sobie ułożę, że pracownicy lidla są super, a pracownicy biedronki nie, bo jakieś jednostkowe przypadki widziałem xD
  • Odpowiedz
Wadą Lidla jest chamstwo z zamykaniem wszystkich zwykłych kas i wręcz zmuszanie do korzystania z samoobsługowych.

@epicentrum_chaosu: Po co ci zwykla kasa, jeśli jest samoobsługowa wolna?
  • Odpowiedz