Aktywne Wpisy
Dawul +16
Dlaczego wykopki zachowują się jakby było 20% bezrobocie, srodki z #kpo w 99% zostały przewalone (a pewnie zostały przewalone w jakimś 0,00001%)?
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.
Ostatnio liczba narzekania w gorących przekroczyła jakiejkolwiek granice. Czekam na posty o głodujących dzieciach na ulicy oraz tym, że rodzice zniszczyli komuś życie, bo nie wysłali go 20 lat temu do prywatnej podstawówki, bo teraz to by było.

PorzeczkowySok +35
nie chce mi się walczyć z entropią

@kodecss: po dotarciu w tym wysrywie do tego słowa można przestać czytać dalej. Panu już dziękujemy.
Druga rzecz, która mnie wku... to gadanie kasjerów przez te słuchawki. Nie wiem, czy kasjer coś do mnie mówi, czy do kogo, potrafią pieprzyć cały czas o bzdurach.
@BornToDie69: o boże, nic fajniejszego już dziś nie przeczytam xDDD
ale przy 4 kasach czynna tylko jedna, kolejki po kilkadziesiąt osób, a te flądry z kas, łażą bezproduktywnie po sklepie.
parszywa zagrywka...
Za to pani w lidlu była wczoraj miła. Olaboga, chyba zaraz w głowie sobie ułożę, że pracownicy lidla są super, a pracownicy biedronki nie, bo jakieś jednostkowe przypadki widziałem xD
@epicentrum_chaosu: Po co ci zwykla kasa, jeśli jest samoobsługowa wolna?
@BornToDie69: W takim razie kto stoi pod biedronką i gdzie chodzi na zakupy? :)