Aktywne Wpisy
torian15 +147
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +391
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

Mam dziwny problem z komputerem i już nie wiem co robić. Kiedy gram w niektóre gry po prostu mi się wyłącza. Przykładowo jak gram w elden ring- wszystko jest w porządku. Ale np. odpalę PUBG(na najniższych ustawieniach) wywala mi kompa. Teraz pobrałem RDR2 i myślałem, że będzie działać jak elden, ale po 15min wywaliło mi kompa. Jeszcze jedyna gra przy której mi wyłączało kompa to... indyk Soulstone Survivors. Problem z PUBG miałem od dawna(chociaż na początku działał w porządku, po paru latach zaczął odwalać), wywalało mi dużo rzadziej, teraz praktycznie zawsze, nawet w menu samym mi się zdarzało.
-Temperatury są okej
-Format systemu robiłem kilka lat temu i nie pomogło za bardzo(pubg dalej wywalał)
-RAM sprawdziłem jakims programem i był okej(mam 16gb)
-Sterowniki zawsze najnowsze
-Dyski też chyba skanowałem kiedyś i były w porządku(dodam ze RDR czy PUBG dawałem na nowego SSD)
Co mogę zrobić? Cyberpunk też mi nie wywalał, nawet jak grałem na wysokich. Ale odpalam rdr2 gdzie mam nawet więcej fps i zgon xD
Zawiesza się? Wyłącza? BSOD? Resetuje?
@DoubleWu:
Miałem podobne objawy przy problemie z zasilaczem. Niektóre gry śmigały bez problemu, a inne resetowały kompa za każdym razem, po dość losowym czasie od odpalenia.
Jak rozumiem komp się restartuje, beż żadnego komunikatu o błędzie/bluescreenie, tak?
Bo wydaje mi się, że przy awarii dysku, ramu czy systemu wyrzucałoby właśnie błąd/bluescreen a nie od razu restartowało.
@DoubleWu: Najnowszy BIOS płyty głównej też? Sprawdź.
No i jaką masz speckę?
Ale te problemy ktore opisuja brzmia jak jakis slaby no-namowy zasilacz. Czesto przy grach karty graficzne maja tzw. "spajki" czyli gigantyczny pobor pradu na sekundke. i slabe zasilacze tego nie wytrzymuja. wylaczaja kompa.
gtx 1660 6gb, i5-7400 3.0ghz, 16gb ram, zasilacz thermaltake sp-750m, wind10, 2dyski ssd i 1 hdd. Nic mocnego ale na niskich mozna grac
@DoubleWu: No to mamy faktycznie zagwozdkę, bo tak jak wspomniał @kjungst:
W Podglądzie Zdarzeń jest info o tym. Chociaż nie wiem czy to cokolowiek zmienia.
Zerkne co z tym zasilaczem. No stary jest, szczerze nie wiem jak bardzo, ale to jest na spokojnie 5 lat, a pewnie i wiecej.
źródło: Screenshot_5
Pobierzźródło: aLjMrjE
Pobierz