Aktywne Wpisy

lipson +158
źródło: 20251219_114134
Pobierz
vieniasn +93
używałem wczoraj przeglądarki czystej na czystym systemie operacyjnym i próbowałem zobaczyć coś na YouTube i na 10 minut materiału jest chyba 5 reklam każda trwa bardzo długo (można pominąć po jakimś czasie ale trzeba kliknąć) do tego te reklamy to taki slop najgorszy bez żadnego sensu tłumaczony ai
wspaniała platforma życzę im jak najlepiej
wspaniała platforma życzę im jak najlepiej

Mam dziwny problem z komputerem i już nie wiem co robić. Kiedy gram w niektóre gry po prostu mi się wyłącza. Przykładowo jak gram w elden ring- wszystko jest w porządku. Ale np. odpalę PUBG(na najniższych ustawieniach) wywala mi kompa. Teraz pobrałem RDR2 i myślałem, że będzie działać jak elden, ale po 15min wywaliło mi kompa. Jeszcze jedyna gra przy której mi wyłączało kompa to... indyk Soulstone Survivors. Problem z PUBG miałem od dawna(chociaż na początku działał w porządku, po paru latach zaczął odwalać), wywalało mi dużo rzadziej, teraz praktycznie zawsze, nawet w menu samym mi się zdarzało.
-Temperatury są okej
-Format systemu robiłem kilka lat temu i nie pomogło za bardzo(pubg dalej wywalał)
-RAM sprawdziłem jakims programem i był okej(mam 16gb)
-Sterowniki zawsze najnowsze
-Dyski też chyba skanowałem kiedyś i były w porządku(dodam ze RDR czy PUBG dawałem na nowego SSD)
Co mogę zrobić? Cyberpunk też mi nie wywalał, nawet jak grałem na wysokich. Ale odpalam rdr2 gdzie mam nawet więcej fps i zgon xD
@kjungst: @DoubleWu Tym bardziej z outletu X-kom czy innego dużego sklepu, raczej nie trzeba mieć wyrzutów sumienia, że się go sprawdzi i odeśle - bo już był odsyłany wiele razy. A jak w dobrej cenie i rozwiąże problem, to przecież warto go zostawić.